Elden Ring ve DLC'yi bitirmiş birisi Dark Souls 3'te zorlanır mı?

johnmarston1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 3 ay önce Elden Ring'e başladım oyunu platinledim. DLC'yi tamamen bitirdim (tüm bosslar) dahil oyunu çıplak bitirdim ve maleniayı hasar almadan yendim. Bundan dolayı bayağı gazlandım ondan dolayı Dark Souls 3 almayı düşünüyorum zorlar mı?

Zorlanacağın tek nokta stamina management olur çünkü ELDEN RING'de stamina kontrolü nerdeyse hiç gerekmiyor, stamina çok hızlı doluyor ve bitmek bilmiyor. Ancak Dark Souls'larda öyle değil, hafif silahlar bile 3 saldırıda tüm staminayı yutabiliyor, mesela katanalar.

Stamina'na dikkat ederek oynadığın sürece ELDEN RING'den daha kolay bir deneyim olacaktır.

Zorlanacağın tek nokta stamina management olur çünkü Elden Ring'de stamina kontrolü neredeyse hiç gerekmiyor, stamina çok hızlı doluyor ve bitmek bilmiyor. Ancak Dark Souls'larda öyle değil, hafif silahlar bile 3 saldırıda tüm staminayı yutabiliyor, mesela Katana'lar.

Stamina'na dikkat ederek oynadığın sürece Elden Ring'den daha kolay bir deneyim olacaktır.

Sağ olasın hocam sizde galiba Elden Ring seviyorsunuz profilinizde consort radahn var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı