Elden Ring vs RDR2

Daha uzun süre oynama bakımından hangi oyun daha önde Elden Ring mi?

İkisinin birden fazla kez bitirmiş biri olarak Elden Ring. Hangisini alırsan al pişman olmazsın ama oyun içeriği olarak daha uzun oynanılabilirlik ve ben daha çok keyif aldığım için Elden Ring tercihim olurdu .

Daha uzun süre oynama bakımından hangi oyun daha önde Elden Ring mi?
Evet.

Son düzenleme:
Sanırım oynanılabilirlik süresi daha fazla olduğu için Elden Ring'i tercih edeceğim.

Elden Ring iksinide oynadım 2sindende 120 saat harcadım ve buna cevabım Elden Ring çünkü daha yeni bir oyun ve lore bakamından süper ben Elden Ring tercih ederdim.
Hocam lore var ama hikaye yok ne izlediğini anlamıyorsun sadece epik bir şeyler izliyorsun elden ringte bence Rdr2

İkisi de çok iyi oyunlar. Elden Ring daha niş bir kitleye hitap ediyor. Ağır kanlı olmasından dolayı RDR 2 de her kesime hitap edemeyebiliyor, bazılarına sıkıcı geliyor. Ama yine de RDR 2 daha genele hitap eder bir oyun. Elden Ring daha zor, hikâye anlatımı doğru düzgün yok ve oyuncunun elinden tutmuyor. Wikiler ve rehber videolarında vaktin bayağı bir geçecek oyun başında.

İkisi de ne beklediğini bilerek alırsan çok iyi vakit geçirtir. Oynanışa önem veriyorsan düşünmeden Elden Ring al. Zevkli kombatı, inanılmaz çeşitliliği, çok iyi bossları ve her telden düşmanı içeriyor. Defalarca oynayabilirsin. Oyundan daha fazla, farklı bir şeyler deneyimlemek istiyorsan RDR 2 al. Bir süre vakit geçirdikten sonra oyun bildiğin nefes almaya başlıyor, başka bir şey oluyor. Oyundan çok deneyim demek istiyorum bu yüzden.

Son olarak ikisi için de incelemem var. Onları da bırakayım.

Elden Ring sana hayatında 1 kere yaşayacağın bir deneyim sunuyor ve oyunu bitirdiğind e ne maceraydı be diyorsun.

Gitgide daha da aralıkta kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…