Elden Ring vs RDR2

Gitgide daha da aralıkta kalıyorum :D
Hocam nasıl bir oyuncusunuz? Hikayeli oyunları sever misiniz? Veya souls oyunları ile aranız nasıl? Build yapmalı karakter kastırmalı oyunları sever misiniz? Oyunu alıp uzun süreler tekrar tekrar oynamak istiyor musunuz yoksa bitirip aradan çıkarayım gözünde misiniz?

Ben her türlü oyunu severim tek istediğim oynama süresi uzun olsun ve bu oynama sürem boyunca sıkıldım hissi yaratmaması.

Ben her türlü oyunu severim tek istediğim oynama süresi uzun olsun ve bu oynama sürem boyunca sıkıldım hissi yaratmaması.

Elden Ring o zaman. Hem daha uzun süre oynanılabilir. Hem de RDR 2 daha ağır bir oyun bir de ben oyunun son saatlerine doğru açıkçası artık seyahat etmek biraz sıkıyordu o yüzden direkt göreve gidiyordum. Artı
olarak son Episode da sıkıcı denilebilir.

Kardeş RDR2 diyenlerin çoğu 100 lirayken aldı şimdi Elden Ring demiyorlar çünkü daha yeni indirime girdi hiçbiri bu yüzden oynayıp bitiremedi sen beni dinle.

Çok düşündüm arada kaldım rdr çoğu indirimde indirime giriyor diye onu diğer zamandaki indirimde alırım heralde.
İkisi arasında böylesine kaldıysan mantıklı olur bu. RDR 2 kuru zaten 20'den aldığı için zam yeme olasılığı daha az ayrıca. Ama R* böylesine paragöz olunca bir acaba kalıyor kafada. Yine de kararın daha mantıklı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı