Elden Ring vs Starfield

596518

Centipat
Selam herkese. Öncelikle bilgisayarım ne Elden Ring'i ne de Starfield kaldıracak kapasitede değil. Sadece stok yapıyorum. Yani oyunları oynama imkanım olmayacak. Ben şahsen daha önce hiç souls oynamadım ama Elden Ring ilgimi çekiyor. Sorum şu: Sizce Elden Ring mi almalıyım yoksa Starfield mı (souls oyunlarını deneyim etmek istiyorum ayrıca Starfield'ı da çok bekliyorum)?
Tavsiye verirseniz sevinirim yukarı kısmı okuyun yorum yapmadan önce.
Steam hesabım.

Elden Ring alın. Starfield direkt Xbox'ın kendi oyunu olduğu için Game Pass'e ilk günden kalıcı olarak eklenecek.

Selam herkese. Öncelikle bilgisayarım ne Elden Ring'i ne de Starfield kaldıracak kapasitede değil. Sadece stok yapıyorum. Yani oyunları oynama imkanım olmayacak. Ben şahsen daha önce hiç souls oynamadım ama Elden Ring ilgimi çekiyor. Sorum şu: Sizce Elden Ring mi almalıyım yoksa Starfield mı (souls oyunlarını deneyim etmek istiyorum ayrıca Starfield'ı da çok bekliyorum)?
Tavsiye verirseniz sevinirim yukarı kısmı okuyun yorum yapmadan önce.
Steam hesabım.
İyi yapıyorsun. Benim sistemim yetiyor ama vaktim yok. Elimden geldiğince uygun olan oyunları alıyorum ve 200'e yakın AAA oyunum oldu. Starfield gamepass'e gelecekmiş bence Elden Ring al. Zaten zam da gelebilir ona.

Elden Ring başyapıt olarak değerlendirilse de ben Souls oyunlarını sevmediğim için almam. Eğer çok merak ediyorsanız alın. Çünkü sevmeden bitirilebilecek bir oyun değil.

İyi yapıyorsun. Benim sistemim yetiyor ama vaktim yok. Elimden geldiğince uygun olan oyunları alıyorum ve 200'e yakın AAA oyunum oldu. Starfield Game Pass'e gelecekmiş bence Elden Ring al. Zaten zam da gelebilir ona.

Teşekkürler tavsiye için hesabımda AAA oyunları almaya gayret ediyorum. Sonuçta er ya da gec iyi bir pcim olacak. İnşallah XD.

Teşekkürler tavsiye için hesabımda AAA oyunları almaya gayret ediyorum. Sonuçta er ya da gec iyi bir pcim olacak. İnşallah XD.
Olur her türlü bu bilgisayar gibi şeyler hayatımızda küçük şeyler.

2020'den beri oyun biriktiriyorum bende. Bütün sistemi topladım sadece ekran kartı kaldı. Oyunları ucuzdan toplamamış olsam şu an alamazdım.
Çok iyi yapıyorsun bende bayadır yapıyorum. RDR2 mesela en başından. Şuan 1300TL oldu asla alamam. Param olsa da almam hiç bir şekilde. Ama Steam'den 98TL'ye aldım zamanında görür görmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı