Elden Ring Warrior için en iyi Build nedir?

BLESSEDD

Decapat
Daha fazla  
Warrior için en iyi stat ve set nelerdir? Öneriniz var mı? 97 level'da hala Bloodhound Fang's + Bloodflame kullanıyorum. Armor Radahn.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi diye bir şey yok be kral her itemin hatta Ash of War'ın spellere göre bile etkisi var. Kalkanlı set yapınca oyun %50 kolaylaşıyor zaten. Oyuınun hangi aşamasındasın onu yazarsan sağlıklı build önerileri gelir.

En iyi diye bir şey yok be kral her itemin hatta Ash of War'ın spellere göre bile etkisi var. Kalkanlı set yapınca oyun %50 kolaylaşıyor zaten. Oyuınun hangi aşamasındasın onu yazarsan sağlıklı Build önerileri gelir.

En iyiden kastım bosslarda çok zorlanmamak ve eğlenmek, mevcutta en son Morgot Omen The King i kestim ve yeni haritaya geçiş yaptım.

Uzun zaman oldu oynamayalı ama Rivers of Blood'a daha var sanırım Uchigatana olması lazım envanterinde orayı geçmişsin çünkü. Şimdilik Uchi ile Moonveil takıl sağ elde Moonveil olacak Uchi ile buff basıp Moonveilin özelliğini kullanacaksın. Daha sonra Rivers of Blood + Hand of Malenia yapıyorum ben çok zevkli oluyor BOSS'a göre birini seçiyorsun.

Moonveil ve uchi envanterimde mevcut ama bloodhound fangs daha iyi gibi hissettiğim için onu kullanıyordum. Şu an geçtiğim yeni haritada rivers of blood açılacak sanırım ona geçiş yapmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim önerilerin için

Kan tazısının dişi direkt oyun sonu silahı + basıp kanama ile oynarsan. Eğlenceli de hatta 1 kere onunla bitirmek lazım oyunu ama oyunda biraz prolaştıktan sonra çift katana da oldukça zevkli. Acemiler için zor olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı