Elden Ring zor mu?

omerdgn10

Centipat
Daha fazla  
Elden Ring oynamak istiyorum. Almayı da düşünüyorum ama zor mu sizce? Oyunu Gamepad'den oynayacağım ve Gamepad'e alışkınım o konuda bir sorunum yok. 2 yıldır falan kullanıyorum Gamepad'i. Daha önce hiç souls-like oyun oynamadım ama normal aksiyon oyunlarını da genelde zor modda oynamayı seviyorum. Ne diyorsunuz? Oynayabilir miyim sinir krizi geçirmeden? Bir de oyunun mekanikleri falan karışık mı kolay anlaşılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Souls-like başlangıcı için ağır ve uzun bir oyun olabilir ama zamanla çözersiniz. İlk defa oynadığınız için zorluk seviyesini kolay ya da normal yapın ki alışın.

Kriz geçirtecek yer sayısı bayağı az oyunda. Ne durumda kriz geçirirsiniz onu tam bilemem tabii ancak oyun zor değil genel anlamda. Mekaniklerde de bir şey yok. 5 dakikanızı bile almaz alışmak. İlk souls oyunu için güzel bir oyundur ayrıca, seriden soğutmaz.

Elden Ring oynamak istiyorum. Almayı da düşünüyorum ama zor mu sizce? Oyunu Gamepad'den oynayacağım ve Gamepad'e alışkınım o konuda bir sorunum yok. 2 yıldır falan kullanıyorum Gamepad'i. Daha önce hiç souls-like oyun oynamadım ama normal aksiyon oyunlarını da genelde zor modda oynamayı seviyorum. Ne diyorsunuz? Oynayabilir miyim sinir krizi geçirmeden? Bir de oyunun mekanikleri falan karışık mı kolay anlaşılır mı?

Ben souls-like oyununa Elden Ring'le giriş yaptım basit diyemem ama zor da diyemem oyun başında zorluk çok fazla geldi o kadar para vermesem 5. 6. saatte bırakırdım veya bu kadar övmeseler ama alışınca zor gelmiyor bir süre sonra da youtuedan Build baktım öğrendim vs daha da kolay oldu ve açık dünyası harbiden çok dolu güzel oyun. Ek olarak diğer soulsları oynamadım ama bossların önünde save alabildiğiniz noktalar daima var at var zıplıyor 2 kere falan rahat.

Kriz geçirtecek yer sayısı bayağı az oyunda. Ne durumda kriz geçirirsiniz onu tam bilemem tabii ancak oyun zor değil genel anlamda. Mekaniklerde de bir şey yok. 5 dakikanızı bile almaz alışmak. İlk souls oyunu için güzel bir oyundur ayrıca, seriden soğutmaz.

Yani bir yerde 4-5 kere ölürsem kapatır başka oyuna geçerim. Dayanamam o kadar aynı şeyleri çok fazla sayıda yapmaya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı