Elden Ring zor mudur?

isimsizjoker

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hiç from software oyunlarını oynamadım pek iyi bir oyuncu değilimdir çok kötü de değilimdir. Aşırı zor mudur? Geçemeyeceğim bir seviyede zorluk ise almayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir zorluk yok yani basit karakterleri keserek seviyeni yükseltebilirsin böylece her boss u kesersin ama ciddi manada süre ister ya da alışıp normal bitirirsin ama unutma en az şu an için minimun 100 saat ister.

Hiç from software oyunlarını oynamadım pek iyi bir oyuncu değilimdir çok kötü de değilimdir. Aşırı zor mudur? Geçemeyeceğim bir seviyede zorluk ise almayacağım.

Ben souls oyunlarıyla hiç arası olmayan birisiyim ve en son mortal Shell oynamıştım daha doğrusu oynamaya çalışmıştım o zorluğa 1 saat falan dayanabildim oda o kılıcı vs. kullanmanın verdiği his çok güzel olduğundan. Elden Ring o kadar kanser tabii yine zor ancak diğer oyunlar kadar değil. En kötü çok takılıp oyunu silecek seviyeye gelirseniz hile filan açarsınız.

ELDEN RING'in zorluğu opsiyonel. Eğer kıyıda köşede bulunan hiçbir mağaraya girmeyip hiçbir yeri kurcalamadan giderseniz büyük bir işkenceye hazır olun. Eğer en ufak noktaları bile araştırıp, her gördüğünüz bölgeyi temizleyerek giderseniz end-game yani oyun sonu içeriğine kadar epey kolay bir oyun sizleri bekliyor.

End-game'e kadar dememin sebebi, oyun sonu bossları ve mekanları tam anlamıyla dengesiz. Bildiğiniz oyunun dengeleme ekibi oyunun son çeyreğine gelip her şeyi salmış ve "amaan kudursun şerefsizler" demiş. Üstelik bu zorluk değişimi alıştıra alıştıra da yapılmıyor, oyunun son haritasına adımınızı attığınız gibi oynadığınız oyunun aniden değiştiğini hissediyorsunuz.

O nedenle "bu oyun aslında kolaymış ya" diyerek hafiften alarak oynamayın. Oyunun başları yanıltıcı olabiliyor çünkü, işin rengi oyunun son haritasında değişiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı