Konum başlıktaki gibidir Elden Ring kendi başına 489, 30TL iken oluşturduğum sepet 489, 93TL. İllaki bu sepeti alacağım diye bir şey yok kendi beğendiğim oyunlardan oluşturduğum bir sepet her türlü öneriye açığım (açık dünya oyunlarını daha çok seviyorum). Hayatımda hiç souls oyunu oynamadığımdan Elden Ring'i alıp almamak konusunda kafam karıştı ama biraz araştırdım ve daha önce hiç souls oyunu oynamayıp da Elden Ring hastası olan çok kişi olduğunu gördüm bu da benim kafamın daha da karışmasını sağladı. Ayrıca bu indirimden sonra dolar kurunun da 20TL civarlarına çekileceği konuşuluyorken büyük ihtimalle bu indirimde kaçırdığım çoğu oyunu ya alamayacağım ya da 2 katı para vermek zorunda kalacağım da bir gerçek.
Sizden isteğim Elden Ring tek başına bu oyunlara değer mi yoksa farklı farklı oyunlarla o fiyat bandında oyunlar almak daha mı mantıklı? (oluşturduğum sepet örnek bir sepet yukarıda da yazdığım gibi önerilerinize açığım). Bir de önerilerinizi küçük bir açıklamayla belirtirseniz sevinirim ^^
Sizden isteğim Elden Ring tek başına bu oyunlara değer mi yoksa farklı farklı oyunlarla o fiyat bandında oyunlar almak daha mı mantıklı? (oluşturduğum sepet örnek bir sepet yukarıda da yazdığım gibi önerilerinize açığım). Bir de önerilerinizi küçük bir açıklamayla belirtirseniz sevinirim ^^