Elden Ring'i mi yoksa oluşturduğum sepeti mi almalıyım?

Aquatex

Decapat
Daha fazla  
Konum başlıktaki gibidir Elden Ring kendi başına 489, 30TL iken oluşturduğum sepet 489, 93TL. İllaki bu sepeti alacağım diye bir şey yok kendi beğendiğim oyunlardan oluşturduğum bir sepet her türlü öneriye açığım (açık dünya oyunlarını daha çok seviyorum). Hayatımda hiç souls oyunu oynamadığımdan Elden Ring'i alıp almamak konusunda kafam karıştı ama biraz araştırdım ve daha önce hiç souls oyunu oynamayıp da Elden Ring hastası olan çok kişi olduğunu gördüm bu da benim kafamın daha da karışmasını sağladı. Ayrıca bu indirimden sonra dolar kurunun da 20TL civarlarına çekileceği konuşuluyorken büyük ihtimalle bu indirimde kaçırdığım çoğu oyunu ya alamayacağım ya da 2 katı para vermek zorunda kalacağım da bir gerçek.

Sizden isteğim Elden Ring tek başına bu oyunlara değer mi yoksa farklı farklı oyunlarla o fiyat bandında oyunlar almak daha mı mantıklı? (oluşturduğum sepet örnek bir sepet yukarıda da yazdığım gibi önerilerinize açığım). Bir de önerilerinizi küçük bir açıklamayla belirtirseniz sevinirim ^^

Dosya Ekleri

• resim_2023-07-09_000639690.png
    resim_2023-07-09_000639690.png
    130,9 KB · Görüntüleme: 179
Elden Ring’de bu oyunların toplamından daha fazla içerik var oyunda bütün opsiyonel bossları, dungeonları falan katarsak koca bir yazı sadece bu oyunla geçirebilirsin bence soulslara girmek için de uygun açık dünya gül gibi oyun al bence.
Hocam peki zorluk derecesi nasıl daha önce hiç souls oyunu oynamadım oyunun çoğu vaktini öğrenmekle ya da sürekli ölüp tekrar doğmakla geçirir miyim? Bir de oyunu çok bilmiyorum hikayesi var mı varsa değer mi sizce?

Elden Ring alıp iade ettim. Oyun şöyle; yürüyorsun bir tane yaratık çıkıyor yuvarlanarak onu kesiyorsun sonra tekrar yürüyorsun boss çıkıyor yuvarlanarak ya da arkadan dolanarak onu kesiyorsun sonra tekrar yürüy... Bence şöyle yap. Elden Ringi alıp indir ve 2 saati geçmeyecek şekilde oyna. Beğenirsen kalsın beğenmezsen iade et sepetini al. İadeyi 2 saat içinde yaptılar bende.

Konum başlıktaki gibidir Elden Ring kendi başına 489, 30TL iken oluşturduğum sepet 489, 93TL. İllaki bu sepeti alacağım diye bir şey yok kendi beğendiğim oyunlardan oluşturduğum bir sepet her türlü öneriye açığım (açık dünya oyunlarını daha çok seviyorum). Hayatımda hiç souls oyunu oynamadığımdan Elden Ring'i alıp almamak konusunda kafam karıştı ama biraz araştırdım ve daha önce hiç souls oyunu oynamayıp da Elden Ring hastası olan çok kişi olduğunu gördüm bu da benim kafamın daha da karışmasını sağladı. Ayrıca bu indirimden sonra dolar kurunun da 20TL civarlarına çekileceği konuşuluyorken büyük ihtimalle bu indirimde kaçırdığım çoğu oyunu ya alamayacağım ya da 2 katı para vermek zorunda kalacağım da bir gerçek.

Sizden isteğim Elden Ring tek başına bu oyunlara değer mi yoksa farklı farklı oyunlarla o fiyat bandında oyunlar almak daha mı mantıklı? (oluşturduğum sepet örnek bir sepet yukarıda da yazdığım gibi önerilerinize açığım). Bir de önerilerinizi küçük bir açıklamayla belirtirseniz sevinirim ^^

Valheim alma deli oldum 40 saattir oynuyorum hala tek yiyorum oyunda.

Hocam bu oyunları toplam 100 saat oynarsın Elden Ring'i 250 saat oynarsın. Şaka bir yana Elden Ring'i beğenirsen uzun saatler oynarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı