30-40 arası olsa kafi bence hadi en iyi 50 olsun 50 den sonrası çok gereksiz kaçar. Ya da kendine rebirth at tekrar stat bas kendine. Int'e en fazla 60 öneririm ben sonrası etki etmiyor.Şu an 54 seviyeyim ve bütün statlarımı inte bastım. Şu an radagonu öldürmeye çalışıyorum ve bana tek atıyor. Vigora ne kadar basmalıyım?
Ben vigora 30-35 arası veriyorum.Şu an 54 seviyeyim ve bütün statlarımı inte bastım. Şu an radagonu öldürmeye çalışıyorum ve bana tek atıyor. Vigora ne kadar basmalıyım?
Rebirth nasıl basıyoruz hocam?30-40 arası olsa kafi bence hadi en iyi 50 olsun 50 den sonrası çok gereksiz kaçar. Ya da kendine rebirth at tekrar stat bas kendine. Int'e en fazla 60 öneririm ben sonrası etki etmiyor.
Renallaya gidip konuş orada rebirt seçeneği var. Bir tane eşya var eğer sende ondan varsa basınca statların hepsi sıfırlanıyor sonra tekrar sıfırdan basıyorsun orada. Malzemenin adını unuttum.Rebirth nasıl basıyoruz hocam?
Rune kasamıyorum hocam çok az rune geliyor. Caelide gitmek istiyorum ama tek yiyorum orada.Oyunu ilk oynayışınsa karakteri en az 100lv yap ben vigora 30-35 arası veriyorum.
Radagonu kesmeden Renellaya gidilemiyor sanırım.Renallaya gidip konuş orada rebirt seçeneği var. Bir tane eşya var eğer sende ondan varsa basınca statların hepsi sıfırlanıyor sonra tekrar sıfırdan basıyorsun orada. Malzemenin adını unuttum.
Aslında senin ilk Renalla'ya gitmen lazım. Elden Ring'te ilk Fırtına kalesi, Sonra Renalla'dır.Radagonu kesmeden Renellaya gidilemiyor sanırım.
Renella tam olarak neredeydi?Aslında senin ilk Renallaya'a gitmen lazım. Elden Ring'te ilk Fırtına kalesi, Sonra Renallaya'dır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.