Elden Ring'te büyücü oynarken Vigora kaç puan basılmalıdır?

• Konuyu başlatan 1SOT1SO
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 198

1SOT1SO

Femtopat
Daha fazla  
Şu an 54 seviyeyim ve bütün statlarımı inte bastım. Şu an radagonu öldürmeye çalışıyorum ve bana tek atıyor. Vigora ne kadar basmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
54 Level, genel olarak Rhadan için çok az. Caelid bölgesinde, bir dinleme yerinin yakınında dev kuşlar var ya, o bölgede level kasmanı öneririm.

Resimde mavi renkle işaretledim senin için;

1765124201019.png

Şu an 54 seviyeyim ve bütün statlarımı inte bastım. Şu an radagonu öldürmeye çalışıyorum ve bana tek atıyor. Vigora ne kadar basmalıyım?
30-40 arası olsa kafi bence hadi en iyi 50 olsun 50 den sonrası çok gereksiz kaçar. Ya da kendine rebirth at tekrar stat bas kendine. Int'e en fazla 60 öneririm ben sonrası etki etmiyor.

Elden Ring'de her özelliğin artış eşiği var. Bu eşiklerin üstünde her bir seviyenin getirisi azalıyor. Ekran görüntüsü ekledim. 60 yapın derim.

Dosya Ekleri

• 1765124469033.png
    1765124469033.png
    55,3 KB · Görüntüleme: 17
Oyunu ilk oynayışınsa karakteri en az 100lv yap ben vigora 30-35 arası veriyorum.
Rune kasamıyorum hocam çok az rune geliyor. Caelide gitmek istiyorum ama tek yiyorum orada.

Renallaya gidip konuş orada rebirt seçeneği var. Bir tane eşya var eğer sende ondan varsa basınca statların hepsi sıfırlanıyor sonra tekrar sıfırdan basıyorsun orada. Malzemenin adını unuttum.
Radagonu kesmeden Renellaya gidilemiyor sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı