Z zzialsz Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #1 Merhaba öncelikle. Ben Elden Ring'i bitirdim ancak baska bir son denemek istiyorum. Aynı savede yapma imkanım var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2024
Merhaba öncelikle. Ben Elden Ring'i bitirdim ancak baska bir son denemek istiyorum. Aynı savede yapma imkanım var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Zatoichi 10 Mayıs 2024 NPC'lerin görevlerini devam ettirebilirsin ama aynı son olmuyor. Yine de çok fark etmiyor :d finalde ki 1-2 dk lik sinematik değişiyor sadece.
NPC'lerin görevlerini devam ettirebilirsin ama aynı son olmuyor. Yine de çok fark etmiyor :d finalde ki 1-2 dk lik sinematik değişiyor sadece.
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 10 Mayıs 2024 #2 NPC'lerin görevlerini devam ettirebilirsin ama aynı son olmuyor. Yine de çok fark etmiyor :d finalde ki 1-2 dk lik sinematik değişiyor sadece. Artı 0 Eksi Çözüm
NPC'lerin görevlerini devam ettirebilirsin ama aynı son olmuyor. Yine de çok fark etmiyor :d finalde ki 1-2 dk lik sinematik değişiyor sadece.