Elden Ring'te yardım çağırmak

Elden Ring'te bir bossta takıldığımız zaman yardım çağırma özelliğini kullandığımızda genellikle biri geliyor mu? Ayrıca sadece belli başlı bosslar için mi bu özellik kullanılabiliyor?
Oyunu almak istiyorum fakat bir bossta takılıp bırakmak istemiyorum. Yani özetle, yardım özelliği ile oyunu bir nebze olsun kolaylaştırmak mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elden Ring'te bir bossta takıldığımız zaman yardım çağırma özelliğini kullandığımızda genellikle biri geliyor mu? Ayrıca sadece belli başlı bosslar için mi bu özellik kullanılabiliyor?
Oyunu almak istiyorum fakat bir bossta takılıp bırakmak istemiyorum. Yani özetle, yardım özelliği ile oyunu bir nebze olsun kolaylaştırmak mümkün mü?
Evet mümkün, zor gelirse grind yaparsınız çok gerek kalmaz summonlamaya.

Ayrıca mimic tear kullanırsanız ( oyunun kendi yaptığı bir yapay zeka) aynı diğer insanlar gibi sizin için savaşıyor, (sizin karakterinizin seviyesinde ve aynı eşyalara sahip.)

Öncelikle genellikle birileri gelir ama çağırdığınız kişilerin her zaman işinizi kolaylaştıracağı kesin değil. Çünkü birini çağırdığın anda bossun canı ikiye katlanıyo ve daha da güçleniyor boss. Ama birileri geliyor evet. Fakat oyunda bi bossta takılıp bırakmamanı sağlayacak kadar iyi build yapabilirsin oyunu adeta kolay moda çeviren silahlar vs var ama yine de bunu da yapamama riskini almak istemiyorum diyorsan oyunda oyunu çok kolaylaştıracak birkaç summon var. Ruh çağırıyosun senin safında savaşıyorlar. Özellikle bir tanesi var ki oyunu bozuyor bence. Yani oyunda bi bossta takılıp kalmazsın bence.

Discord sunucularında (Elden Ring resmi discordu öncelikle) insanlar bulabilirsin, ama oradaki çoğu insan 713 level yani aşırı güçlüler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı