Oyunu oynadıktan sonra genel bir yorum yapın hocam. Şu an ya zaten oyunu çıktığı dönem oynamış insanların oyunu açıp kapattıktan sonra yaptığı olumlu nostaljik yorumları var ya da Unreal Engine 5'in standartlaşmış teknik problemleri yüzünden oyunu oynayamayanların olumsuz yorumları var. Oyunu ne kadar modernleştiği, ilk defa gireceklerin nasıl hissedeceğine dair yorum görmek iyi olur.Game Pass'imin devam ettiği bir günde çıktı, direkt yüklüyorum. Yarına deneyimleyeceğim. Game pass olmasaydı herhalde kırılan versiyonu yüklerdim.
RE 2 oyunundan sonra ne kadar remake olmasa da gördüğüm en iyi oyun oldu sanırım.
Eskiden çok problem çıkarıyorlardı fakat sonradan yavaş yavaş o dosya koruma olayını azalttı Microsoft. Şu an Steam'den indirdiğin oyuna yama yükler gibi yükleyebiliyorsun çoğu oyuna.Gamepass ile oynayayım diyorum da TR yama konusunda sorun çıkartır mı?
Xbox'ta da 1900TL'ye satışa sunmuşlar. Bir Steam'de 35 dolar gibi ideal bir fiyatı var. Gerçi özel fiyatlandırma olmasa bile 50 dolara satışa sunulmuş oyun ABD'de. Yine diğer 2 platforma göre ideal olurdu.PS'de 1925 lira mi oha.
Hocam Remastered demişler de bildiğin Remake buRE 2 oyunundan sonra ne kadar remake olmasa da gördüğüm en iyi oyun oldu sanırım.
Xbox'ta da 1900TL'ye satışa sunmuşlar. Bir Steam'de 35 dolar gibi ideal bir fiyatı var. Gerçi özel fiyatlandırma olmasa bile 50 dolara satışa sunulmuş oyun ABD'de. Yine diğer 2 platforma göre ideal olurdu.