Elder Scrolls IV Oblivion Remastered kırıldı

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Steam sayfasında herhangi bir 3. parti DRM gözükmüyor. Yani oyunun sahip olduğu tek koruma Steam'in kendi DRM'i ve Steam'in DRM'ini aşmak günümüzde kolay bir iş. İnsanlar da çıktığı gibi oyunu kırmış.

1-2 gün içinde Repack sitelerine düşer.

Oyun zaten Game Pass'te var ve Steam'de de özel fiyatlandırma ile 35 dolar. Eğer bu tarz uzun soluklu oyunları 1 ay içinde bitirebilecek kadar boş zaman bulabiliyorsanız Game Pass kullanmayı da tercih edebilirsiniz.

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Game Pass'imin devam ettiği bir günde çıktı, direkt yüklüyorum. Yarına deneyimleyeceğim. Game pass olmasaydı herhalde kırılan versiyonu yüklerdim.

RE 2 oyunundan sonra ne kadar remake olmasa da gördüğüm en iyi oyun oldu sanırım.

@Physchopath, sorun çıkartacağını sanmıyorum. Zamanında Starfield oyununu da Türkçe Yama ile Game Pass üzerinden oynadım. Rahatlıkla yapılır bence.

Game Pass'imin devam ettiği bir günde çıktı, direkt yüklüyorum. Yarına deneyimleyeceğim. Game pass olmasaydı herhalde kırılan versiyonu yüklerdim.

RE 2 oyunundan sonra ne kadar remake olmasa da gördüğüm en iyi oyun oldu sanırım.
Oyunu oynadıktan sonra genel bir yorum yapın hocam. Şu an ya zaten oyunu çıktığı dönem oynamış insanların oyunu açıp kapattıktan sonra yaptığı olumlu nostaljik yorumları var ya da Unreal Engine 5'in standartlaşmış teknik problemleri yüzünden oyunu oynayamayanların olumsuz yorumları var. Oyunu ne kadar modernleştiği, ilk defa gireceklerin nasıl hissedeceğine dair yorum görmek iyi olur.
Gamepass ile oynayayım diyorum da TR yama konusunda sorun çıkartır mı?
Eskiden çok problem çıkarıyorlardı fakat sonradan yavaş yavaş o dosya koruma olayını azalttı Microsoft. Şu an Steam'den indirdiğin oyuna yama yükler gibi yükleyebiliyorsun çoğu oyuna.

PS'de 1925 lira mi oha. :D
Xbox'ta da 1900TL'ye satışa sunmuşlar. Bir Steam'de 35 dolar gibi ideal bir fiyatı var. Gerçi özel fiyatlandırma olmasa bile 50 dolara satışa sunulmuş oyun ABD'de. Yine diğer 2 platforma göre ideal olurdu.

@490836, tabii ki oynadıktan sonra yorum yapmak daha doğru. Fragmanlardan ve oynayanların yayınlarını izlediğim kadarıyla o son yorumu yazdım. Oynamadan net bir yorum yapmak olmaz. Yarın sabah başlayacağım oyuna hayırlısıyla.

@Bold Pilot, Remake deseler yine sırıtmazdı.

Xbox'ta da 1900TL'ye satışa sunmuşlar. Bir Steam'de 35 dolar gibi ideal bir fiyatı var. Gerçi özel fiyatlandırma olmasa bile 50 dolara satışa sunulmuş oyun ABD'de. Yine diğer 2 platforma göre ideal olurdu.

Evet hocam yakın zamanda Game Pass'den denerim merak ediyorum. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı