Elder Scrolls IV Oblivion Remastered kırıldı

Steam sayfasında herhangi bir 3. parti DRM gözükmüyor. Yani oyunun sahip olduğu tek koruma Steam'in kendi DRM'i ve Steam'in DRM'ini aşmak günümüzde kolay bir iş. İnsanlar da çıktığı gibi oyunu kırmış.

1-2 gün içinde repack sitelerine düşer.

Oyun zaten Game Pass'te var ve Steam'de de özel fiyatlandırma ile 35 dolar. Eğer bu tarz uzun soluklu oyunları 1 ay içinde bitirebilecek kadar boş zaman bulabiliyorsanız game Pass kullanmayı da tercih edebilirsiniz.

kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçekten çok hızlı kırılmış oyun 18:00 de çıktı diye biliyorum oyunu kırmayı geçtim 120 GB oyunu bu kadar hızlı yüklemek şaşırttı.

Yüksek ihtimalle zaten remake maksatlı yapılmış fakat insanlar "buna mı remake diyorsunuz lan!" diyeceği için Remastered deyip geçmişler.
Starfield'dan sonra çok korkak olmuş Bethesda :D Bu oyuna da Hype oluşturmamalarının sebebi o sanırım.

@wraxos woo, Denuvo olmayınca çok kolay kırılıyor. TLOU Part 2 oyununu da 10. dakikada kırmışlardı. Kırdılar diyorum ama ortada kırılan diye bir şey yok. Steam dosyası ile oynuyorlar, oyun dosyalarına erişmiş olmak yetiyor.

Yüksek ihtimalle zaten remake maksatlı yapılmış fakat insanlar "buna mı remake diyorsunuz lan!" diyeceği için Remastered deyip geçmişler.
Aslında herkesin Remake diyebileceği kadar materyel var. Hikâyenin değişip değişmeme olayını es geçiyorum. Yeni oyuncu, orijinalin hikâyesini bilmiyordu; eski oyuncular ise dediğim gibi 0.1 oynama süresi ile zaten olumluyu basacak kadar sevdalısı bu oyunun. Oynanış ve görsel tarafta ise Remake demeye yetecek kadar materyel var. Öyle bir RE2 Remake gibi bambaşka bir şeye dönmemiş oyun ama var olan temeli modernleştirme çabasına da girilmiş. En azından benim sağda solda gördüğüm yorumlardan bu çıkıyor.

Bethesda, son birkaç yıldır ülkenin siyaseti gibi zaten. O yüzden bu basit bir Remastered olup Remake denseydi bile yine o kadar büyük tartışma olmazdı. Güncel neslin oyuncuları Bethesda'ya laf ettikçe eski neslin oyuncuları da bir bahane bulup geçiştiriyor bu problemlere. Starfield'daki "Bu oyun bozuk.", "Evet bozuk ama Bethesda oyunu bu. Normal yani." tartışmalarını hatırlayın. Oblivion daha sert savunulurdu bu tarz durumlarda, Oblivion'a ve Morrowind'e karşı oldukça fazla nostaljik his taşıyan insan var.
Starfield'dan sonra çok korkak olmuş Bethesda :D Bu oyuna da Hype oluşturmamalarının sebebi o sanırım.
Bethesda bu shadow drop olayını arttırmaya başladı. Gerçekten de shadow drop yaptıkları oyunlara daha çok sevgi ve hype oluyor. Mesela Hi-Fi Rush'da shadow drop olmuştu ve insanların çok sevdiği bir oyundu. Bu oyunda her şey sızdığı için(Projenin Remake diye yapılıp Remastered pazarlanmasına kadar her şeyi sızdı gerçekten) o kadar da shadow drop olamadı ama yine bir shadow drop durumu var ve kullanıcı kitlesinin de hoşuna giden ve desteklediği bir durum bu.

@wraxos woo, Denuvo olmayınca çok kolay kırılıyor. TLOU part 2 oyununu da 10. dakikada kırmışlardı. Kırdılar diyorum ama ortada kırılan diye bir şey yok. Steam dosyası ile oynuyorlar, oyun dosyalarına erişmiş olmak yetiyor.

Oyunu kırmayı geçtim 10 dakikada 100 GB oyunu yüklemek nasıl oluyor adamların 5000 binlik interneti filan var herhalde.

Steam'i niye çok sevdiğimi hatırladım. 5.9 MB hızla indirmesi gerekirken Xbox'da 3-4 MB indiriyor arkadaş.

Dediğim şey bu adamlar bu kadar hızlı nasıl yüklüyorlar?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı