Çözüldü Elder Scrolls Lore'unu bilmeden Elder Scrolls Online oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AlperKa

Femtopat
Katılım
27 Ağustos 2020
Mesajlar
8
Uzun süredir oynanabilir bir MMORPG oyunu arıyordum. Sonra en iyi MMORPG oyunları listesinde The Elder Scrolls Online'ı gördüm. Oldukça hoşuma gitti fakat insanlar sürekli hikayesinin ne kadar iyi olduğundan ve oyunun görevlerinde hikayenin ne kadar güzel aktarıldığından bahsediyorlardı. Fakat daha önce hiç Elder Scrolls oyunu oynamadım. Sizce hikayesini bilmeden bu oyuna başlamak mantıklımı yoksa illaki hikayeyi bilmemiz mi gerekiyor? Şimdiden cevap yazan ve ilgilenen herkese teşekkür ederim.
 
Oyanayabilirsin. Hilesiz, sağlam bir ortamda oyun oynayım diyorsan eğer, doğru oyun.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bu oyundaki class sistemi sanırsam diğer MMORPG'lerden farklıymış. Ama yine de denemeye değer. Zaten şu sıralar indirimde, 30 küsür TL olmuş. WoW gibi oyunlara bakarsak bu fiyat çok daha cazip. Sanırsam 6 Ekim'e kadar indirimdeymiş. Biraz daha cevapları değerlendireyim sonrasında yüksek ihtimalle alacağım.
Lore nedir?
Peynir mi?
Evet efendim peynir. Ama az yağlı.
Birşey daha sormak istiyorum. Ben bu oyuna tek başlayacağım. Bazı oyunlar arkadaşın olmadan sıkıcı oluyor. Bu oyunda durum nedir? Pek bir farklılık oluyor mu?
 
Son düzenleme:
Oyun akşamları özellikle kalabalık oluyor. Gündüzleri biraz daha az haliyle. Fakat sıkılabileceğin bir oyun değil. Her daim birileriyle dungeon veya boss partilerine katılabilirsin veya story görevleri falan yapabilirsin.
 

Geri
Yukarı