ethereal80
Centipat
İlk defa 3D yazıcı alacağım, bütçem 7-8k arası. Kullanan arkadaşlar varsa nasıl bir yazıcı, çok sesli mi, hızı nasıl, neler basabilirim vs. tavsiye eder misiniz?
hocam çok profesyonel birşey düşünmüyorum bahsettiğim yazıcıyı tavsiye eder misiniz yoksa biraz daha çıkıp neptune 4'mü alayım?Ender 3 V3 SE ve Neptune 4'ü de bir araştır.
hocam, ender 3 v3 se'yi ilk defa gördüm, biraz araştırdım sanırım se alacağımN3 Pro'nun incelemeleri iyi ama aynı fiyat bandındaki SE'ninkiler de öyle. Bizde en çok Creality tercih ediliyor, parçası bol bulunur. İkisi arasında kaldıysan bence SE al. Daha hızlı bir makine istiyorsan (baskı oldukça yavaş bir süreç) ve biraz uğraşmaya hazırım diyorsan Neptune 4'ü değerlendir, o da 8500TL civarında. Yakında Ender 3 V3 KE'nin TR fiyatı da açıklanır ama o belirgin seviyede daha da pahalı olacak bana göre.
hocam iyigünler ben neptune 3 plus almayı düşünüyorum 10k fiyatı var sizce deyermibaskı kalıtesi nasıl ? ben baskı alıp satmayı düşünüyorum oldukca büyük figür üretip satmayı planlıyorum yardimci olursanız sevinirim @Siyah MartıEnder 3 V3 SE ve Neptune 4'ü de bir araştır.
hocam ozm neptun 4 plus alıyorum yardımınız için teşekürlerBüyük baskı alacaksan neden Neptune 4 Plus'ı düşünmüyorsun? 3D baskılar uzun sürer, hele ki büyüklerse. Tabla büyüdükçe coreXY makinelere geçmek daha iyi olur, bütçe varsa o tip makineleri düşün derim.
Baskı kalitesini Youtube videolarından görebilirsin, kötü basan kalmadı, şu anki yarış hem iyi hem de hızlı basmak üzerine.
hocam hiçbiryerde stokta bulamamdım oynı performansta ve boyuta baska onerebilecegin modeller varmıBüyük baskı alacaksan neden Neptune 4 Plus'ı düşünmüyorsun? 3D baskılar uzun sürer, hele ki büyüklerse. Tabla büyüdükçe coreXY makinelere geçmek daha iyi olur, bütçe varsa o tip makineleri düşün derim.
Baskı kalitesini Youtube videolarından görebilirsin, kötü basan kalmadı, şu anki yarış hem iyi hem de hızlı basmak üzerine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.