Stuffy22 Femtopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #1 3 boyutlu yazıcımı daha dün aldım o yüzden fazla bir şey bilmiyorum. Benchy baskısını başlatıyorum ve baskı bu şekilde oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2025
3 boyutlu yazıcımı daha dün aldım o yüzden fazla bir şey bilmiyorum. Benchy baskısını başlatıyorum ve baskı bu şekilde oluyor.
Psyduck17 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 1.515 Çözümler 1 Yer Kanto Region Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #11 Stuffy22 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Nozzle sıcaklığı 140 derece. Onu 220 yapın. Z offset ayarı yapın düzelir. Artı 0 Eksi
Stuffy22 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Nozzle sıcaklığı 140 derece. Onu 220 yapın. Z offset ayarı yapın düzelir.