Çözüldü Elegoo Neptune 4 Pro'ya internet üzerinden uzaktan nasıl bağlanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mustafa M****

Hectopat
Katılım
25 Mayıs 2020
Mesajlar
103
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba herkese iyi Sosyaller. Neptune 4 Pro yazıcımı Ethernet üzerinden modeme bağladım. Evde modeme bağlı cihazlarımdan arayüze girebiliyorum ama bir kamera bağlayıp dışardayken baskının ne durumda olduğunu görmek istiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? En son çare bilgisayarı açık bırakıp TeamViewer üzerinden bağlanacağım ama bunun dışında bir önerisi olan var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Onu nasıl yapabilirim
Yabancı kaynaklar var yt de bakabilirsin, burdan anlatılmaz. github üzerinden yazıcıya install komudu vermen gerekiyor v.s, daha sonra octoprint web sitesine bağlayıp ordan görebilirsun. ben octoeverywhere kullandım onun hakkında bilgim var ama onda aynı wifi ye bağlı değilken göremiyosun, octoprint de görebiliyorsun fakat onun hakkında bilgim yok.
 
Yabancı kaynaklar var YT de bakabilirsin, buradan anlatılmaz. GitHub üzerinden yazıcıya install komudu vermen gerekiyor vs, daha sonra octoprint web sitesine bağlayıp oradan görebilirsun. Ben octoeverywhere kullandım onun hakkında bilgim var ama onda aynı Wi-Fi'ya bağlı değilken göremiyosun, octoprint de görebiliyorsun fakat onun hakkında bilgim yok.

Tamamdır teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı