Elektriğe Zam Bekleniyor

Sadece cumhuriyet gazetesin de böyle bir haber var RESMİ olarak çıkmadan,açıklanmadan GRAM inanmam.

Bu yeterli mi?

Gerçekten sinir bozucu 'bende olamıyorsa kimse de olamasın mantığı ' etraf umarım daha beter olur, daha kötü olur diyen çirkeflerle dolu. Alo aynı ülkede yaşıyoruz batmak için beddua etmek ne demek. Gram aklınız yok. Yemişim siyasetini. Şu düşünceden kurtulun ilk.

Umarım oy veren koyunlar hayatlarının en kötü zamanlarını geçirirler. Umarım evlerinden olurlar. Yakında %100'e döner bu zam.

Çoğu muhalefete oy verenlerden daha kötü zamanlar geçiriyor aslında. En çok etkilenen onlar. Fakat sosyal yardım işi bozuyor. Sosyal yardım kesilse, zerre oy vermezler. Diğer kısım da A Haber gibi kanalları izledikleri için sabah akşam beyinlerini yıkıyor. Eh, ülke de 20 kanal varsa bunun 18'i AKP'nin olduğu için doğal. Ve bir çoğu da yaşlı kesimden oluşuyor.

Alt yapı üst yapıyı belirler, üstyapıda alt yapıyı şekillendirir. Marx zamanında bazı şeylere vurgu yapmıştı aslında. Çoğu düşüncesine katılmıyorum bu adamın ama günümüze bakınca, dediklerinin bir kısmında haklıymış adam.

Oyları düşüyor diyenlerin alayı yalancı zaten inanma hocam. Benim akrabalarımın çoğusu Tayip'e tapıyor. Tayip'e taptığı kadar Allah'a tapsa şimdi cennetlik olurlardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…