Elektrik devreleri hangi dil ile kodlanır ?

• Konuyu başlatan SeaLen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.604
S

SeaLen

Ziyaretçi
Başlıkta da belirttiğim gibi elektrik devreleri hangi dil ile kodlanır. Elektriğe fazla meyilli olduğum için hangi dil olduğunu öğrenip çalışmalar yapmak istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuradaki videonun 3:23 saniyesindeki kodlamadan bahsetmiştim.

Elektiriğin bir dili yok bildiğim kadarıyla o tip cihazları bilgisayar kodlaması bir program oluyor ve gelen elektiriğin frekansına göre ne yapıcağına karar veriyor...

Yanlış bilgiler verebilirim ona göre. Elektrik devrelerinin içinde program yok bildiğim kadarıyla. Bir zamanlar araştırmıştım çamaşır makinelerinde Java kullanılıyormuş sanırım. Şey gibi düşün mesela bizim işletim sistemlerimiz var ekran kartı driverları falan, ısındıklarında fanlar daha çok dönüyor bunun gibi örnekler verebiliriz. Makinelerde de aynı mantığı kurabiliriz. Fazla mı saçmaladım?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı