Elektrik Gitmesi Sonrası Fare ve Klavyenin Çalışmaması

Ryoria

Hectopat
Daha fazla  
Dün akşam elektrikler gitti, normalde PC'nin fişini çekerim ama dün tembellik edip çekmedim. Sabah PC'yi açtığımda fare ve klavye çalışmıyordu. Bu konuyu araştırdım biraz BIOS pilini çıkar anakartın zarar görmüş, jumper çıkar tak demişler ben ne yapacağım, kafam çok karışık jumperi bulamadım.
Fare laptopta çalıştı. Anakart modelim GA F2A55M DS2, büyük ihtimalle anakartımın bana sağladığı bilgisayar kapalıyken de USB'yi kullanabilme avantajının yarattığı dezavantaj oldu, bir daha on off chargeri yüklemeyi düşünmüyorum. Bu arada ZCPu adlı uygulamayı indirdim birkaç gün önce anakart revini 2.1 olarak gösterdi, anakartın üzerinde 3.0 yazıyor.
O zaman yüklediğim driverların hepsi yanlış, bu durumda baştan format atmalı mıyım? Çok sinirlendim belediyeye kaç gündür kesiyorlar bu alete para verip alıyoruz. Şimdiden teşekkür ediyorum.

5DyWAz.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı