Hacettepe'de 2 yıllık elektrik okunur mu?

Zor hocam 30 günde 20 Net'den 60'a çıkmak kolay değil. Dediğimi şimdi değil sınav saatinde TYT Türkçe çözerken anlarsınız herhalde.

Ama hocam şu bir gerçek günde 10 saat çalışma ile mümkün zaten FKB 2 haftada bitiyor. Türkçe zaten paragraf ve dil bilgisi Matematik'te problemler kampına başladım her gün 4 video izliyorum ve soru çözüyorum. Sosyalden'de 15 net çıkartmak için okuduğumu anlamam yeterli.

Kısacası 1 ayda çok şey değişebilir.
 
Merhaba @thworld. Elektrik bölümü daha iyidir.
Hocam elektrik öğrencisiyim stajyerim psikolojim bozuldu eğer psikolojisini bozmak istiyorsa okuyabilir elektrik yerini 2 yıllık ilk yardım acil okuyabilir yada sağlık bölümlerinden birini seçebilir eğer İstanbul gibi büyük bir metropolde düşünüyorsa 2 yıllık tercih hakkını ben kesinlikle Sağlık Bilimlerini yazardım yada Marmara
 
Hocam elektrik öğrencisiyim stajyerim psikolojim bozuldu eğer psikolojisini bozmak istiyorsa okuyabilir elektrik yerini 2 yıllık ilk yardım acil okuyabilir ya da sağlık bölümlerinden birini seçebilir eğer İstanbul gibi büyük bir metropolde düşünüyorsa 2 yıllık tercih hakkını ben kesinlikle sağlık bilimlerini yazardım ya da Marmara.

Hocam ama elektrik konusuna ilgim oldukça fazla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı