Elektrik yok mu olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım böyle bir şey olmaz.

Arkadaşlar şöyle saçma sapan videoları izlemeyi bırakırsak çok iyi olabilir. Ya da izleyin çok yardımcı oluyor gerçekten. Mesela ben teoriler sayesinde hızır kardeşimle her gün yatmadan önce sohbet ediyorum. Ya da benim amca oğlu mehdidir kendisi onla sohbet edip ileride ne gibi olaylarla karşılaşabileceğimi öğreniyorum. Ya da en önemlisi zaman makinesine girip kendimi uhud savaşındaki okçuların yanında savaşırken buluyorum. Eklemeyi unutmuşum uzaylı arkadaşlarım var her gün ufuyla evimin camına kadar yaklaşıyorlar "siz burada nasıl hayatta kalıyorsunuz" diyor.
Edit bir de rockofeller ve rothschild ailelerinin asıl planı dünya nüfusunu 500 milyon yapıp işine yaramayan insanları çiple yönetmek, ne kadar korkunç (!)

Son düzenleme:
Bir de bu kanalları küçük yaşta çocuklar izliyor. Aynı ensest ilişkileri falan normalleştiren hikaye kanalları gibi. Fazladan etkileniyorlar.
İzlemek var ama konuya girmek yok aramıza girmeyin bizim
İçinde ne yaşıyorsun anlamadım ki.

Elektrik yok olmayacak ama komplocuları dinlersek, dünyayı yönetenler "reset" atacaklar. Tüm dünya da bir an elektrikler gidip, gelecek ve yeni dünya düzeni dedikleri düzen başlayacak.

Sıkıntım yok, arkadaşın haberi var, gerek yok, haberdar, bulabilecek misiniz beni? Ben işimi profesyonel yapıyorum.
Sizi bulmak gibi bir derdim yok merak etmeyin. Umurumda değilsiniz.

Bazen TC kimlik ile kayıt ve bu şekilde yaş kontrolü gerekli diye düşünmüyor değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…