İzlemek var ama konuya girmek yok@Jira'ya sapık dadanmış gibi geldi bana. Her mesajını alıntılıyor.![]()
Bir de bu kanalları küçük yaşta çocuklar izliyor. Aynı ensest ilişkileri falan normalleştiren hikaye kanalları gibi. Fazladan etkileniyorlar.Arkadaşlar şöyle saçma sapan videoları izlemeyi bırakırsak çok iyi olabilir. Ya da izleyin çok yardımcı oluyor gerçekten. Mesela ben teoriler sayesinde hızır kardeşimle her gün yatmadan önce sohbet ediyorum. Ya da benim amca oğlu mehdidir kendisi onla sohbet edip ilerde ne gibi olaylarla karşılaşabileceğimi öğreniyorum. ya da en önemlisi zaman makinesine girip kendimi uhud savaşındaki okçuların yanında savaşırken buluyorum. Eklemeyi unutmuşum uzaylı arkadaşlarım var her gün ufuyla evimin camına kadar yaklaşıyorlar ''Siz burada nasıl hayatta kalıyorsunuz'' diyor.
İçinde ne yaşıyorsun anlamadım ki.İzlemek var ama konuya girmek yokaramıza girmeyin bizim
![]()
Sizi bulmak gibi bir derdim yok merak etmeyin. Umurumda değilsiniz.Sıkıntım yok, arkadaşın haberi var, gerek yok, haberdar, bulabilecek misiniz beni? Ben işimi profesyonel yapıyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.