Elektrik yok mu olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
YouTube kanalları... Birisi diyor NASA'nın yayınladığı fotoğrafta SEX yazıyor, diğeri diyor Trump'ta zaman makinesi var.

Ben inandım şahsen, abdest almaya gidiyorum.
Şunu unutmuşsunuz hocam!
nikeallah.jpg

Sizi bulmak gibi bir derdim yok merak etmeyin. Umurumda değilsiniz.

Bazen TC kimlik ile kayıt ve bu şekilde yaş kontrolü gerekli diye düşünmüyor değilim.

Doğru buluyorum fakat TC kimlik numaraları veritabanında tutulmamalı, sadece kontrolü yapılsa yine yeterli olur diye düşünüyorum.

Doğru buluyorum fakat TC kimlik numaraları veritabanında tutulmamalı, sadece kontrolü yapılsa yine yeterli olur diye düşünüyorum.
Bu tarz nedenler sebebiyle çok sıcak yaklaştığım bir iş değil normalde zaten. Ama az önceki gibi durumlarla karşılaşınca acaba diyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

:D Komik durumdasınız. Bir güneş patlaması olabilir bunun açıklamasını Nasa'da yaptı ama bu patlama olursa elektirik 1-2 haftalığına yok olacak. Bilgisayarınız patlayabilir bunu da söyleyeyim. En büyük güneş patlaması 1800'Lü yıllarda oldu. Gece 3 suların da madenciler bile sabah sanıp kahvaltı yapmaya başlamıştı. Bilgisayarınızı korumak istiyorsanız bazanın altına felan koyun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı