Elektrikli bisiklet alınır mı?

Yer
Sancaktepe, İstanbul
Selamlar herkese, ailemin motor düşmanlığı ile beraber 2. el 125CC motor parasına elektrikli bisiklet almak istiyorum. Yaşım 24. daha önce aldığım güzel dağ bisikleti ile spor salonuna gidip geliyordum (15 km). O zamanlar öğrenci olduğum için borçtan dolayı satmak zorunda kaldım. Şimdi de yine hem keyfi gezmeler hem de spor salonuna gitmek için Ape Ryder Gibbon adında bir elektrikli bisiklet keşfettim. Yaklaşık 2 haftadır araştırmaktayım. E-bisiklet çok ağır (35 kg) olduğundan dolayı dağ bisikletimi apartman sığınağına indirdiğim gibi indiremeyeceğim. Apartmanın arka tarafında ağaca bağlamayı düşünüyorum. Zincir, kilit ve hassas disk kilidi üstüne de branda işimi görür diye düşünüyorum.
Model, bisiklet olarak kullanmaya müsait değil ama "bisiklet" olarak geçiyor. Çok kararsız kaldım. Neredeyse zorunlu motor yükseltmesi ile beraber yaklaşık 70 bin TL'ye mâl olacak.
Biraz fikir almak istiyorum. Teşekkürler.

1744707687311.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence elektrikli bisiklet alınmaz. (bütçenizde var) çoğu aksamı sıkıntı çıkarabiliyor akü değişimi beyin değişimi arka tekerin bobinleri yanabiliyor. (sıcak havada) gereksiz masraf olduğunu düşünüyorum.

Ya ben koskoca Antalyada normal bir bisiklet için düzgün usta bulamıyorum bırak elektrikli bisikleti bir ton sorun zaten çoğunun düzgün bir teknik serviside yok ortada.. Kanser ederler adamı bir sorun olduğunda.

Normal bisiklet al gene işte spora gidiyorsun zaten kardiyoyuda aradan çıkartmış olursun. İstediğin zinciri tak uygun ekipmanla kesmesi max 2 dk larını alır. Sokakta bisiklet bırakılmaz.
Kardiyo konusunda evet haklısınız. Aslında apartmanın arkasına tel bahçe çiti ile çevrili yerde ağaca bağlamak istiyorum ama çalan her türlü çalıyor.
Hocam bence elektrikli bisiklet alınmaz. (bütçenizde var) çoğu aksamı sıkıntı çıkarabiliyor akü değişimi beyin değişimi arka tekerin bobinleri yanabiliyor. (sıcak havada) gereksiz masraf olduğunu düşünüyorum.
Evet maalesef. Özellikle bunun gibi Çin markalı olanlar.
Ya ben koskoca Antalyada normal bir bisiklet için düzgün usta bulamıyorum bırak elektrikli bisikleti bir ton sorun zaten çoğunun düzgün bir teknik serviside yok ortada.. Kanser ederler adamı bir sorun olduğunda.
Aslında servis var. Alacağım yer sağlam bir yere benziyor. Yedek parça konusunda veya arıza-çözüm kısmında sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.

Kardiyo konusunda evet haklısınız. Aslında apartmanın arkasına tel bahçe çiti ile çevrili yerde ağaca bağlamak istiyorum ama çalan her türlü çalıyor.

Evet maalesef. Özellikle bunun gibi Çin markalı olanlar.

Aslında servis var. Alacağım yer sağlam bir yere benziyor. Yedek parça konusunda veya arıza-çözüm kısmında sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.
50cc bir scooter alma şansınız yokmu ?

Keşke... Evde çok büyük olay çıktı :)
Normal bisikletle 50 km hız yapmaya ok ama 50cc motosiklet ile 50-60km hız yapmaya sıkıntı çıkarıyorlar :)
Sanırım ailem sağlığımı düşünüyor :D
Hocam 125cc motor parasına alacağınız elektrikli bisikletler 50cc motordan daha hızlı. :)

Bisiklet al, ustune elektrik kiti tak. En zevklisi o.
Onu da düşündüm. Aslında en mantıklısı o gibi. O da uğraş istiyor. Ayrıca her kadro her kit'e uymayabiliyor. Benim gibi hiç bisikleti olmayan biri için uyumsuz bisiklet almak da istemem. Ama düşüneceğim bir seçenek. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı