Elektrikten turizme geçmeye değer mi?

Bedless

Hectopat
Daha fazla  
Elektrik bana çok zor geliyor çoğu şeyi yarım yamalak anlıyorum, zil tesisatını yapamadım mesela. Ekler falan vardı onları da yapamadım. Turizme gelirsek İngilizcem var gezmeyi tozmayı İngilizce konuşmayı severim, sizce?

Elektrik bana çok zor geliyor çoğu şeyi yarım yamalak anlıyorum, zil tesisatını yapamadım mesela. Ekler falan vardı onları da yapamadım. Turizme gelirsek İngilizcem var gezmeyi tozmayı İngilizce konuşmayı severim, sizce?
Turizmde çok daha fazla eğlenirsin bence muğlada falan çok güzel ayrıca turizmde işçi açığı varmış.

Ülkemizde; Savunma sanayi, Havacılık, Sağlık, Din ve Turizm ölmez hocam.
Ya elektrikten devam edip aranan Mühendis veya Tekniker olup savunma sanayiye ilerleyeceksiniz veya diğer alanlardan devam edeceksiniz.

Ülkemizde; Savunma sanayi, Havacılık, Sağlık, Din ve Turizm ölmez hocam.
Ya elektrikten devam edip aranan Mühendis veya Tekniker olup savunma sanayiye ilerleyeceksiniz veya diğer alanlardan devam edeceksiniz.
Birisi turizmin üniversitedeki bölümünü okuyan arkadaşının is bulmada zorlandığını söyledi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı