Elektro gitara nasıl başlanır?

Mamamiyu

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Elektro gitara başlamak istiyorum. Calmakla ilgili fazla bilgim yok, nasıl bir gitar önerirsiniz?-bütçem orta ve ortanın alti-evde öğrenebilir miyim?

Öğrenebilirsin, keza ben de o şekilde öğrenip defalarca sahneler aldım. Youtubeda ve çeşitli platformlarda sayısız faydalı içerik var. Alacağın gitar tamamen çalmak istediğin tarza bağlı. Yeni başlayacağını ve tarzının tam oturmadığını varsayarak h-s-s bir gitar almanı tavsiye ederim. Sx, squier vb markalar yeterli olacaktır. Etrafında gitardan anlayan birisi varsa 2.el de düşünebilirsin. Amfi olarak çok detaylı bir şey almana gerek yok kafanın karışmaması için. 10 veya 15 wattlık, herhangi bir amfi alabilirsin. Herhangi bir sorun olursa yazabilirsin, yardımcı olmaya çalışırım

Elektro gitara başlamak istiyorum. Calmakla ilgili fazla bilgim yok, nasıl bir gitar önerirsiniz?-bütçem orta ve ortanın alti-evde öğrenebilir miyim?
Schecter nick jhonston signature serisine bakabilirsiniz iyi gitarlar, daha sert görünüşlü bir şeyler arıyorsan ibanez rg serisi fena olmaz, jazz ve blues müziğe özel bir ilginiz varsa gretsch markası dikkatinizi çekebilir, nispeten daha uygun fiyatlı squirer clasic vibe gibi bir sürü seçenek var hoşunuza gidenleri sorsanız daha iyi olabilir.

Amfi olarak da bütçeniz dahilinde marshall dsl olur, boss katana olur, line 6 catalyst olur bir sürü seçenek var birazcık araştırın bize gösterin ona göre yorumlayalım.

evde öğrenebilir miyim?

Bu çok tartışılan bir konu benim gözümde kursa gitmek daha iyi hatalı bir tekniğe saparsanız hocalarınızın düzeltmeye imkanı oluyor fakat internet üzerinden bu çok zor.

Youtubeda ve çeşitli platformlarda sayısız faydalı içerik var.

Katılırım fakat sayısız faydasız içerik de var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı