Elektro gitardan nasıl metal sesi çıkarılır?

Alperen Çankaya

Centipat
Daha fazla  
Çok kaliteli olmayan bir elektro gitarım ve yine aynı şekilde bir amfim var. Elektro gitarımdan nasıl güzel sesler çıkartabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gitar ve amfi modelini ya da fotoğraflarını atabilirsen yardımcı olabiliriz, ya da harcama yapabilecek bütçen varsa ek olarak distortion pedal önerisi de olabilir.

Gitar ve amfi modelini ya da fotoğraflarını atabilirsen yardımcı olabiliriz, ya da harcama yapabilecek bütçen varsa ek olarak distortion pedal önerisi de olabilir.

Gitarımın markası rockson modelini bilmiyorum. Amfi olarak midem mga 25BT HD amfim var ama kullanmıyorum onun yerine bilgisayarımda neurontube diye bir uygulama var onu kullanıyorum bu şekilde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240130_164615_letgo.jpg
    Screenshot_20240130_164615_letgo.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 28
Gitar için akort önemli. My dükkan'dan internetten akort cihazı almalısın. Ernie ball teller güzel ses verir iyidir. Amfi kalitesi sesi etkiler.

Çok kaliteli olmayan bir elektro gitarım ve yine aynı şekilde bir amfim var. Elektro gitarımdan nasıl güzel sesler çıkartabilirim?
Güzel sesler alabilmek %80 sizin çalımınız ile ilgili bir şeydir. Ne kadar süredir gitar çalıyorsunuz?

Neurontube hi gain tonları almak için gayet uygun bir plug in. Nasıl bir ton ayarlıyorsunuz biraz onu konuşalım. Elinizdekiler yeterli ekipmanlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı