Elektrogitar amfisi tavsiyesi

269184

Hectopat
Distortion özelliği olan 2. el 700 TL'yi geçmeyecek amfi önerir misiniz?

Ben de Masterwork LG10 var. Ben de ikinci el almıştım. Başlangıç için almıştım. Fiyatına göre memnunum. 15 watt olanları vs. tam sizin aradığınız fiyatta.

Şu durumda Hi-Z girişli bir ses kartı ve amfi simülatçrlerini tavsiye ederim. Her çeşit amfi, kabin, mikron, pedal, rack FX vs. deneyebilirsiniz.

IBANEZ IBZ10G buna ne diyorsun?
Giriş seviyesi solid state amfiler tatmin etmez.

Hi-Z girişli bir ses kartından native plug-inler daha mantıklı. Kayıt yaparken monitoring için VOX amfi kullandım, miks için Fender amfiyle MXR pedal kullandım gibi...

@triachd ' e katılıyorum. Bizzat kendim yıllarca MG10 kullandım ve hiç istediğim sesi alamadım. Overdrive açıyorsunuz sesi boğup kirletmekten başka birşey yapmıyor. Doğru düzgün notalar bile duyulmuyor. Amfi yerine aşağıdaki gibi bir ses kartı alıp kendinden plug-in'i olan uygulamalarla birlikte güzel bir sound yakalayabilirsiniz.

Ses kartı almak gibi 1 düşüncem yok. ibz10g ve Marshall G15R arasında seçim yapın.

Roland Micro Cube mükkemmel bir amfidir. 2. el bütçenize göre satılıyorsa kaçırmayın derim. Ben vakti zamanı sıfırını 350TL'ye almıştım. Şimdi fiyatlar uçtu tabii.

Orange Crush serisi dışında ucuz ve düzgün solid state amfi pek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…