IBANEZ IBZ10G buna ne diyorsun?Şu durumda Hi-Z girişli bir ses kartı ve amfi simülatçrlerini tavsiye ederim. Her çeşit amfi, kabin, mikron, pedal, rack FX vs. deneyebilirsiniz.
Giriş seviyesi solid state amfiler tatmin etmez.IBANEZ IBZ10G buna ne diyorsun?
Ses kartı almak gibi 1 düşüncem yok. ibz10g ve Marshall G15R arasında seçim yapın.@triachd ' e katılıyorum. Bizzat kendim yıllarca MG10 kullandım ve hiç istediğim sesi alamadım. Overdrive açıyorsunuz sesi boğup kirletmekten başka birşey yapmıyor. Doğru düzgün notalar bile duyulmuyor. Amfi yerine aşağıdaki gibi bir ses kartı alıp kendinden plug-in'i olan uygulamalarla birlikte güzel bir sound yakalayabilirsiniz.
Behringer U-PHORIA UMC22 Audiophiles 2 x 2 USB ses arabirimi, Midas mikrofon preamplifikatörlü : Amazon.com.tr
Behringer U-PHORIA UMC22 Audiophiles 2 x 2 USB ses arabirimi, Midas mikrofon preamplifikatörlü : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Başka emriniz?Ses kartı almak gibi 1 düşüncem yok. ibz10g ve Marshall G15R arasında seçim yapın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.