Elektrogitar amfisini bilgisayar hoparlörü olarak kullanmak

383505

Hectopat
Merhaba boss katana 100 MK2 amfisini kullanıyorum yanında da pod X3Live ses kartını kullanıyorum. Elektrogitar amfisini bilgisayara bağlayıp müzik dinlemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

Hocam benim veriyor kağıt hoparörden el yapımı aşrırı kaliteli ses geliyor nedenini bilmiyorum diğer markaları denedim çok kötü ses verdi bu Türk malı kullandığım el yapımı kağıttan hoparörü nedense muazzam ses veriyor çözemedim nedenini.

Hocam benim veriyor kağıt hoparörden el yapımı aşrırı kaliteli ses geliyor nedenini bilmiyorum diğer markaları denedim çok kötü ses verdi bu Türk malı kullandığım el yapımı kağıttan hoparörü nedense muazzam ses veriyor çözemedim nedenini.
Nedir? Merak ettim. Model marka var mı?

Digiton el yapımı elektronik kısmı, hoparörde kağıttan ama muazzam ses veriyor kimse göstersem anlam veremiyor ses kalitesine, görsen çöpe atarsın öyle bişi. Plak çalara bağlıyorum harika ses veriyor.

Öyle ise gitar amfisi değildir. Hi-fi amfi.

Fotoğrafını atarım internette yok, yanımda değil taşıyamıyorum, şöyle diyeyim sesi de yükseltiyor aynı zamanda, gitar için kullanılıyor gitar amfisi normalde. Gitar amfisi diye almıştım, arkadaş açtı baktı devreler el işçiliği güzel yapmışlar dedi. Bilen bir adam göstermen gerekli, mesela Marshall amfiyi PC'ye bağladım o sesi alamıyorum o kaliteyi at çöpe dersin Marshall'ı.

mesela Marshall amfiyi PC'ye bağladım o sesi alamıyorum o kaliteyi at çöpe dersin Marshall'ı.

Normalde olması gereken o. Gitar amfisi ile iyi kalitede müzik dinleyemezsiniz. Dinliyorsanız o gitar amfisi değildir :) Preamp devresi olmayan bir power amfiye sahipsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı