Elektrogitar çalmak zor mudur?

selo1907

Decapat
Daha fazla  
Maymun iştahım tuttu. AVM'de gezerken elektrogitar gördüm. Ben aşırı pahalı bir şey sanıyordum ama fiyatlar uygun gibi geldi. Çalması zor mudur? Ucuza kaçsam elimde kalır mı? Daha önce deneyimleyen arkadaşların tavsiyesi nelerdir?

Ucuza kaçıp suntadan yapılmış gibi gitar almaktansa aynı fiyata ikinci el iyi bakılmış gitar almak daha mantıklı. Tüm enstrümanların kendince zorluğu vardır. Sizin çalışmanıza ve disiplininize bağlı. Azim, sabır ve beceri isteyen uzun bi süreç. E tabi biraz müzik ve ritim kulağı da gerekiyor gelişebilmek için.

Ucuza kaçıp suntadan yapılmış gibi gitar almaktansa aynı fiyata ikinci el iyi bakılmış gitar almak daha mantıklı. Tüm enstrümanların kendince zorluğu vardır. Sizin çalışmanıza ve disiplininize bağlı. Azim, sabır ve beceri isteyen uzun bir süreç. E tabi biraz müzik ve ritim kulağı da gerekiyor gelişebilmek için.
Kanada ağacıymış. Fiyatı 8 bin lira.
Elektro gitar kolaydır fakat iyi bir amfi gerekir sesi etkiler. Ibanez fender gibi kaliteli gitar seçmelisin.
Böyle bir set var. Fiyatı çok uygunmuş gibime geldi. Ama amfi kaliteli gibi durmuyor.

Amfi çok dandik insani gitardan soğutabilir. Ayrıca kozmos markasının kaliteli gitar üreteceğini pek sanmıyorum. Ibanez, jackson, cort, squier gibi markalarin giriş seviye modellerini alabilirsiniz. Yanına da evde çalacaksanız 10 - 15 watt analog bi amfi alın başlangıç için yeterli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı