swxlvr

Hectopat
İyi sosyaller, daha önce gitar deneyimim olmadı çalmayı bilmiyorum. Başlangıç için ne kadar bütçe ayırmalıyım konusunda bir fikrim yok. Gitar + amfi almayı düşünüyorum, elektro gitarı öğrendikten sonra ilk olarak Metallica rifflerini öğreneceğim. @LegendaryDevilHunter @Single_factor hangi gitarı tercih etmem konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Squier, Kozmos, SX ve Jackson başlangıç seviyesi gitarlarını düşünebilirsiniz. Hiç detaya bakmayın. Şeklini - rengini beğendiğinizi alın.

Sadece Floydrose tipi köprü kullanmayın. Bunun dışında, kaç tane manyetiği olduğu, menyetiğin niteliğinin ne olduğu sizin için önemsiz detaydır.

Dijital işlemcili ve modellemeli amfiler sizin için uygun değildir.
Orange 20RT, Marshall MG15, blackstar Debut 15e, Vox Pathfinder 10CL gibi kendi karakteri olan analog iki kanal amfiler düşünebilirsiniz.

Squier, Kozmos, SX ve Jackson başlangıç seviyesi gitarlarını düşünebilirsiniz. Hiç detaya bakmayın. Şeklini - rengini beğendiğinizi alın.

Sadece Floydrose tipi köprü kullanmayın. Bunun dışında, kaç tane manyetiği olduğu, menyetiğin niteliğinin ne olduğu sizin için önemsiz detaydır.

Dijital işlemcili ve modellemeli amfiler sizin için uygun değildir.
Orange 20RT, Marshall MG15, blackstar Debut 15e, Vox Pathfinder 10CL gibi kendi karakteri olan analog iki kanal amfiler düşünebilirsiniz.
Evet kendinden kelepçeli olmayan köprülü modeller akor atıyormuş, düz köprüsüz bakacağım. Peki İbanez modelleri ve amfi olarak Fender Frontman 10g Black hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca iyi seviyede öğrenip caz, indie rock da çalmayı düşünüyorum. Metal pek çalmayacağım ama ileride değişebilir, yani kısacası tüm müzik türlerine uyacak her gün kullandığımda uzun yıllar götürecek strat bir model arıyorum. Yardımınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Evet kendinden kelepçeli olmayan köprülü modeller akor atıyormuş,
Gitarlar Akort atmazlar. Akort her enstrümanda bozulur, piyano dahil. Bunlar doğal şeylerdir.
Eğer siz, burguya tel sarmayı bilmiyorsanız daha fazla bozulur misal. O yüzden asıl mesele enstrümanı kullanmayı bilmek ile ilgilidir.

Evet ibanez de işinizi görür elbette. Sabit ya da strat tipi vintage tremololu gitarlar bakabilirsiniz.
Frontman Clean çalımda elbette çok iyi. Drive tonları için bana Orange ya da Marshall daha yakın gelir. Ama tercih sizin. Hepsi işinizi görürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı