Elektrogitara başlangıç önerisi

Kahann

Centipat
Daha fazla  
Elektrogitar almak istiyorum ilk kez böyle bir deneyimim olacak o yüzden pek fikrim yok. Gitara 6-7k verebilirim amfi alınması gerekiyormuş sanırım ama bir forumda Apple cihazların da amfi gibi kullanılabilir olduğunu okudum 2024 iPad Air var eğer bununla işi çözebileceksem amfi işine hiç girmeyeyim profesyonel bir iş çıkarmayacağım zaten hem öğrenme süreci hem de eğlence ve kendi çapımda şarkı coverı vs yaparım en fazla. Genel bütçeyi 10k olarak düşünebiliriz. Tarz olarak da ağır metalci biri değilim onun dışında her türden şarkıları vs elektro gitarla çalabilmek istiyorum şimdiden teşekkürler.

Kısacası bu iş için genel bütçem 10k amfi işini ne kadar uyguna çözebilirsem farklı yöntemlerle gitarı daha kaliteli alabilirim.

Son düzenleme:
Tüm parayı gitara vermiş olurum ama öyle ses işini nasıl yapacağım. Dediğim gibi çok bir bilgim yok açıklarsanız sevinirim
Garage Band ile kullanmak için buna ihtiyacınız var. Amfi alacaksaniz 3 4 bin TL gözden çıkarmaniz gerek yoksa tatmin edici olmayabilir sizin için. Gitar için İbanez ve Jackson öneririm ben de İbanez ile başlamıştım.

Ibanez, jackson, donner. Bu tarz gitarlar sizi hayal kırıklığına uğratmaz hocam benim kendi gitarım donner marka bende çalmıyorum artık. Gerçekten çok memnundum hayal kırıklığına uğratmadı beni başlangıç için jackson JS11 tercih edebilirsiniz iyi bir gitardır rahatlıkla çalabilirsiniz.

Elektrogitar almak istiyorum ilk kez böyle bir deneyimim olacak o yüzden pek fikrim yok. Gitara 6-7k verebilirim amfi alınması gerekiyormuş sanırım ama bir forumda Apple cihazların da amfi gibi kullanılabilir olduğunu okudum 2024 iPad Air var eğer bununla işi çözebileceksem amfi işine hiç girmeyeyim profesyonel bir iş çıkarmayacağım zaten hem öğrenme süreci hem de eğlence ve kendi çapımda şarkı coverı vs yaparım en fazla. Genel bütçeyi 10k olarak düşünebiliriz. Tarz olarak da ağır metalci biri değilim onun dışında her türden şarkıları vs elektro gitarla çalabilmek istiyorum şimdiden teşekkürler.

Kısacası bu iş için genel bütçem 10k amfi işini ne kadar uyguna çözebilirsem farklı yöntemlerle gitarı daha kaliteli alabilirim.

Hocam kendi deneyimlerim ile 2. el Squier Kore gitarlara veya RG370DX modellerine bakmanızdır. Squier Kore strat 8K ya aldı arkadaşım bulabilirsiniz 6-7k civarlarına Yamaha strat ta olabilir. Ibanez, jackson, donner falan önermişler ama başlangıç olarak sıfır gitar almanın iyi olduğunu düşünmüyorum. JS11 veya donner in başlangıç için kötü parasını hak etmeyen bir gitar olduğunu düşünüyorum. Ibanez olarak modelden modele değişir. Bütçeniz biraz daha artsaydı aria önerirdim. 2. el aria bulabilirseniz 10k altında yapışın kaçırmayın. PC niz var ise ses kartı alıp ücretsiz pluginlere falan bakabilirsiniz sizi bayağı götürür. Ses kartı 2. el 1K civarına bulursunuz giriş seviyesi. Gitar olarak yaşadığınız yere göre sarı siteden 3-5 ilan atabilirim.

Hocam kendi deneyimlerim ile 2. el Squier Kore gitarlara veya RG370DX modellerine bakmanızdır. Squier Kore strat 8K ya aldı arkadaşım bulabilirsiniz 6-7k civarlarına Yamaha strat ta olabilir. Ibanez, jackson, donner falan önermişler ama başlangıç olarak sıfır gitar almanın iyi olduğunu düşünmüyorum. JS11 veya donner in başlangıç için kötü parasını hak etmeyen bir gitar olduğunu düşünüyorum. Ibanez olarak modelden modele değişir. Bütçeniz biraz daha artsaydı aria önerirdim. 2. el aria bulabilirseniz 10k altında yapışın kaçırmayın. PC niz var ise ses kartı alıp ücretsiz pluginlere falan bakabilirsiniz sizi bayağı götürür. Ses kartı 2. el 1K civarına bulursunuz giriş seviyesi. Gitar olarak yaşadığınız yere göre sarı siteden 3-5 ilan atabilirim.

Denemediğiniz gitarlar hakkında kötü yorum yapmanız Hoş değil hocam gayet iyi bir gitar ikisi de.

Denemediğiniz gitarlar hakkında kötü yorum yapmanız hoş değil hocam gayet iyi bir gitar ikisi de.

Denemediğim değil JS11 de arkadaşımdan denedim Donner'in evh wolfgang tarzı bir gitarını denedim. Elime bir sürü Ibanez gitar geçti grg121DX olsun 70qa olsun azes40 olsun grg170DX olsun. Hem denemediğim kanısına nereden vardınız acaba? Benim yorumuma beğenmiyorum atanların hepsinin marka verip model vermemesi ayrı bir komikmiş. Marka değil model önemlidir. Jackson X, soloist, WRX falan almadığınız sürece alınmayacak bir gitardır. JS32, 22, 11 hepsi berbat klavyelere sahip. Alınacak gitarları eski Japon gitarları ve yeni üst seviye gitarlarıdır. Zaten bilgisi olan Schecter önerir, aria önerir. Popüler diye bir markayı söyleyip kaçmayınız.

Denemediğim değil JS11 de arkadaşımdan denedim Donner'in evh wolfgang tarzı bir gitarını denedim. Elime bir sürü Ibanez gitar geçti grg121DX olsun 70qa olsun azes40 olsun grg170DX olsun. Hem denemediğim kanısına nereden vardınız acaba? Benim yorumuma beğenmiyorum atanların hepsinin marka verip model vermemesi ayrı bir komikmiş. Marka değil model önemlidir.

Donner dmt 100 deneyin bir de hocam.

Donner dmt 100 deneyin bir de hocam.

Zaten denediğim gitar buymuş modelini hatırlamıyorum şimdi internete yazınca gördüm. Kendi gitarınız diye övmeyin donner kullandığım en berbat gitar olabilir. SX bile kabul edilebilir giriş seviyesi iyi gitardı. Squier'in bile giriş seviyelerini çok beğenmesemde iyi gitardı ama bu donner berbat gitar. Klavyesi kötü, manyetikleri iyi değil, Çin işçiliği bes belli gitarda. Buna para vereceğime bizim bahçedeki ağacın dalını kopartır tel manyetik takarım onu çalarım daha iyi. Kendi gitarınız diye övmeyin millete de kötü gitar aldırtmayın. Alın hocam https://www.sahibinden.com/ilan/iki...gr-by-schecter-elektro-gitar-1202391233/detay 5K fıstık gibi sgr C1 gitar benim de giriş için kullandığım gitardı. Şu anki JS32 gitarımdan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hem 24 perde hem Schecter gibi kaliteli bir firmanın arkasında olduğu en iyi başlangıç gitarlarından birisidir. Makale/Tutorial - Ücretsiz Amfi Simülasyonları, Efektler, IR'lar ve Sair Eğer ses kartı alırsanız şundan yararlanabilirsiniz birde. Güzel konudur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı