umut6494819
Femtopat
Bende aynen bu şekildeydim. Bende senin gibi öğrendim ama tabii üniversite aşamasındayım şu anda. Elektrik elektronik mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim şu anda. Ama bende bu matematik olsun fizik olsun lineer cebir dersleri resmen canıma okuyor. Hadi fizik bir nebze halledebiliyorum ama matematik bir sürü teoremdir bilmem nedir hep sıktı beni. Varmı bana önerisi olan yardımcı olabilecek. Şu anda ilk vize sınavlarım bütün derslerde (Online olan Türkçe İngilizce hariç) 10 ile 30 arasında değişiyor. Lineer cebir tam öğrendim diyorum başka bir şey çıkıyor ben bilmiyormuşa dönüyorum. Bende aslında senin dediğin şekilde ilerlemek istiyorum ama şu anda üniversite biraz zorluyor. İnşallah içimdeki heves kırılmaz.
Hocam üniversite okumuyorum ama birkaç tavsiye verebilirim. Not tutup çalışmanız ve her gün tekrar yapmanız çok işe yarıyor. Ben şu an YKS'ye öyle çalışıyorum. Planlı programlı olursanız ne hevesiniz kırılır ne düşük puan alırsınız. Hatta daha çok çalışma isteği bile geliyor. En azından bir deneyin kaybedecek bir şeyiniz olmaz diye düşünüyorum. Sınavlarınızda başarılar dilerim.