Elektronik sigara için güvenilir likit sitesi

Vallahi manhattan 15mg salt satıyor ben onların yalancısıyım.
E likit de içiyorum salt da içiyorum çok fark etmiyor ama mtl içim yapıyorum genel olarak.

Hocam mtl/pod olarak kategori oluyor bazı sitelerde 9mg/12mg/15mg seçenekleri oluyor onları salt sanmış olabilir misiniz?
1725710848327.png

buyrun hocam

https://www.manhattanlikit2.com/likitler/Lucky-Born-Amber-Misk-p109911222
teşekkür ederim.

Golden kimya, Safir kimya bu siteler güvenilir mi acaba fiyatlar baya uygun içerik farklı olabilir mi sizce? Birde vozol için 0 nic nbase hangi marka tercih etmeliyim.

Golden kimya, Safir kimya bu siteler güvenilir mi acaba fiyatlar baya uygun içerik farklı olabilir mi sizce? Birde vozol için 0 nic nbase hangi marka tercih etmeliyim.
Vozol bilmiyorum. O dediğin sitelerde fiyatın uygun olma sebebi sadece aroma onlar. Nbase alıp karıştıracaksın ve demlenmesini bekleyeceksin öyle oluyor likit. Siteler güvenilirdirvu arada alışverişim oldu.

Aromasız sadece nbase kullanacağım zaten, direk koyup içeceğim fakat bu sitelerde satılan nbase ürünlerin içeriği gerçek mi acaba ondan kuşkulanıyorum.
Ben Safir'den alıp kullandım fena değildi ama aromayla kullandım. Sana tavsiyem İlke Kimya'dan içeriğini kendin seçerek sipariş etmen.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı