Elektronik sigara ve puff nereden bulunur?

Eminönü değil de Kadıköy'de Yazıcıoğlu'nun arka tarafında dolaş (Monster Notebook'un karşı sırası), ordaki elemanlar zaten puff lazım mı diyor. Eminönü'nde de vardır ama bilmiyorum, Kadıköy'e geçiş kolay zaten.
merhaba fiyatları nedir acaba yarın kadıköye gideceğim normalde hiç ordan almadım en son 2 yıl önce gittiğimde arakdaşım metro çıkışında sahili arkaya alıp sola gitmişti. orda bir tane telefoncu tarzı iş hani vardı baya satıyordu. bir oraya bakacağım bir de bu yazıcıoğluna bakayım. yazıcıoğlunun arkası derken tam olarak neresi yani içeri girince monster notebook var ve onun karşısındaki yerler mi?

merhaba fiyatları nedir acaba yarın kadıköye gideceğim normalde hiç ordan almadım en son 2 yıl önce gittiğimde arakdaşım metro çıkışında sahili arkaya alıp sola gitmişti. orda bir tane telefoncu tarzı iş hani vardı baya satıyordu. bir oraya bakacağım bir de bu yazıcıoğluna bakayım. yazıcıoğlunun arkası derken tam olarak neresi yani içeri girince monster notebook var ve onun karşısındaki yerler mi?
En az 1000 verirsin diye düşünüyorum 20’liklere ama güncel piyasaya hakim değilim. Monster laptopun olduğu sıranın tam karşısı, yolun karşısı yani. Pasajların önünde elemanlar oluyo zaten puff elektronik sigara lazım mı falan diyolar. Orda herhangi bir esnafa sorsan yönlendirir zaten. O pasajdaki her elektronik mağazaları satıyor.

En az 1000 verirsin diye düşünüyorum 20'liklere ama güncel piyasaya hakim değilim. Monster laptopun olduğu sıranın tam karşısı, yolun karşısı yani. Pasajların önünde elemanlar oluyor zaten puff elektronik sigara lazım mı falan diyorlar. Orada herhangi bir esnafa sorsan yönlendirir zaten. O pasajdaki her elektronik mağazaları satıyor.

Merhaba şimdi gördüm mesajınızı. Pazar günü gittiğimde dediğiniz gibi direk Vozol mu arıyorsun dediler evet dedim. Yazıcıoğlu kapalıydı o sırada onun hemen sağındaki elektronik mağazasından aldım. 20 k Gear 900 verdim. Saltica 20k da vardı o da sanırım 800 veya 850'di

Merhaba şimdi gördüm mesajınızı. Pazar günü gittiğimde dediğiniz gibi direk Vozol mu arıyorsun dediler evet dedim. Yazıcıoğlu kapalıydı o sırada onun hemen sağındaki elektronik mağazasından aldım. 20 k Gear 900 verdim. Saltica 20k da vardı o da sanırım 800 veya 850'di
Merhaba, bende almayı düşünüyorum yazıcıoğlu iş hanı mı bahsedilen yer

Merhaba, bende almayı düşünüyorum yazıcıoğlu iş hanı mı bahsedilen yer.

Aynen öyle ama ben tam onun yanındaki telefoncudan almıştım o zamanlar 800-900 civarı bir şey verdim 20k geara. Bahsettiğimiz telefoncu direk yazıcıoğlu iş hanı girişinin sağında içinde değil zaten oraya gidince bana direk puff mu arıyorsun diye sormuştu birisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı