F 16 Fighting Falcon
Kilopat
- Makaleler
- 2
Sorum bazılarına saçma gelebilir ama soruyorum. Elementary OS yazılım bilgisi ister mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
sağol. ben windowstan sıkıldım bugün kuracağımHayır. Basit ve güzel bir dağıtımdır kendisi.
Aslinda digerleri de istemez, sadece birkac komut bilmen gerekir mesela Arch'ta. Wiki'leri falan da var zaten ogrenmesi cok kolay. Elementary'de bu komutlari ogrenebilirsiniz kolayca.Hayır istemez. Elementary OS günlük kullanım için yapıldı.
ben sadece netflix izliyip internette geziniyorum veya normal kullanıcı gibi dosya indirimi falan yapıyorum. indirmeli miyim ?Hayır. Basit ve güzel bir dağıtımdır kendisi.
Ben sadece Netflix izliyip internette geziniyorum veya normal kullanıcı gibi dosya indirimi falan yapıyorum. İndirmeli miyim?
anladım. beğenmezsem geri dönerim o zaman yüklemeye başlıyorumİndirdiğiniz dosyalar Windows için çalışan dosyalarsa ek yollar haricinde Linux'ta çalıştıramazsınız. Ama resim dosyası, belge dosyası gibi dosyalar indiriyorsanız indirebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.