meliholmak
Hectopat
Daha fazla
İlk görselde elementor araç penceresini gizlemek için bulunan(araç panelinin tam ortasında sağ kenarda) düğme ile düzenleme modundayken yaptığınız ayarları inceleyebilirsiniz. Böyle farklı görünmesinin nedenini ise şöyle düşünüyorum. Sayfa oluşturma/düzenleme ekranına geldiğinizde orada "Varsayılan Şablon" seçeneği var. Buraya tıkladığınızda "Builder X Tam Genişlik" seçeneği mevcut. Bunu seçip güncellediğinizde sorun düzelebilir. Yani esas mesele tema yetkilerinin Elementor Buildere devrinin sağlanması. Sorununuzun bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yanılıyor da olabilirim. Denemeniz gerekiyor.Eki Görüntüle 1682925
Eki Görüntüle 1682926
Solda ben tasarlarken normal şekilde gözükürken sağda normal bir sekmeden ziyaretçi şeklinde açtığımızda öyle gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim acaba?
Üstte bozulmamış olanı kopyalasam da düzelmiyor, gene aynı sorun oluşuyor.
Eki Görüntüle 1682925
Eki Görüntüle 1682926
Solda ben tasarlarken normal şekilde gözükürken sağda normal bir sekmeden ziyaretçi şeklinde açtığımızda öyle gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim acaba?
Üstte bozulmamış olanı kopyalasam da düzelmiyor, gene aynı sorun oluşuyor.
Builder X Tam Genişlik ayarı bazı componentlerde sıkıntı yaratabiliyor. İlgili sayfayı standart wordpress düzenleme aracı üzerinden açtıktan sonra Elementor Canvas layout düzenini seçip değişiklikleri güncelleyin. Sorun çok yüksek ihtimalle ortadan kalkacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.