Elifim bilgisayar satıcısı güvenilir mi?

Seagate Barracuda 1TB 7200RPM modeli Amazon'da ki "elifim bilgisayar" adlı bir mağazada 307 TL gibi çok ucuz bir fiyata satılıyor. Açıkçası biraz kıllandım ve mağazanın sattığı tek ürün bu. Sizce güvenli midir? Bilgisayarımda HDD yok ve acilen lazım iade işlemleri vb zaman alabilir.
Mağaza: Amazon.com.tr Satıcı Profili: Elifim Bilgisayar

Son düzenleyen: Moderatör:
Seagate Barracuda 1TB 7200RPM modeli Amazon'daki "elifim bilgisayar" adlı bir mağazada 307 TL gibi çok ucuz bir fiyata satılıyor. Açıkçası biraz kıllandım ve mağazanın sattığı tek ürün bu. Sizce güvenli midir? Bilgisayarımda HDD yok ve acilen lazım iade işlemleri vb zaman alabilir.
Mağaza: Amazon.com.tr Satıcı Profili: Elifim Bilgisayar

Bana pek güvenilir gelmedi. Amazon hesabın varsa satıcıya soru sorabilirsin.

Ürün yorumlarında bad sector çıktığına dair iddialar var belki bu satıcıya ait yorumlar ve bahsettiğiniz HDD'den bir adet kalmış, açıkçası güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Onun yerine Amazon'un kendi ürününe yaklaşık 30₺ daha verip satın almanızı öneririm.

Bu magazalar mahalle bilgisayarcisi olabiliyor dikkatli olup bilindik yerlerden almak daha mantikli.
Mesala ben atom bilisimden RAM almistim 4 ay sonra sorun cikti urunu gonderdim sagolsunlar urunun degisimini yaptilar bu tip yerlerden almak gerekir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı