Satılık Elimde olan oyunlar 10 TL

Makaleler
2
Evet hesaplar klasik offline modda oynarsanız sorun yaşamıyorsunuz, bana dendiğine göre böyle.
Malum bir siteden aldım yaklaşık 6-7 ay önce bu hesapları ve oyunları bitirdim hala da giriş yapabildiklerimi satma kararı aldım.
Garantisini soruyorsanız eğer yok ama dediğim gibi 6-7 aydır sorunsuz kullanıyorum sizde de bir sorun yaşanmaz muhtemelen.
İninal, Papara kabul edemem.
Siz düşünün, biz de aramızda konuşalım alacaksanız nasıl alacağız nasıl vereceğim diye 2 gün sonra satışı yapalım.
İlgilenenler için Discord: Bulut#8252. Sorun çıkarsa buradayım yazarsınız elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

Elimdeki oyunlar:
AC Valhalla * Uplay hesabı ve öğlenleri sürekli hesapta başka birileri olduğu için atıyor, sabah erken saatlerde sorun yaşamıyorum.*
Death Stranding
Marvel's Avengers
Devil May Cry 5 - Vergil DLC var.
Devil May Cry (2013)
Nier Automata
Beyond Two Souls
Detroit Become Human
Heavy Rain
Life Is Strange 2

Kahkaha atanlar sanırım kendi düşüncesizliklerine atıyor? Durumu açıklayıp alacak varsa yazsın diyorum siz gülüyorsunuz. Madem gülüp geçeceksin girme konuya baştan .d İlerde umalım da böyle bir satış yapmayın :). Yaparsanız pek hoş tepkiler alamazsınız çünkü.

Son düzenleme:
Hocam oyunlar tek tek satılıyor sanırsam. Beyond Two Souls, Marvel's Avengers ve Detroit'i almayı düşünüyorum.

Hocam oyunlar tek tek satılıyor sanırsam. Beyond Two Souls, Marvel's Avengers ve Detroit'i almayı düşünüyorum.
Beyond two soulsun içinde diğer quantic dream oyunları + lis2 var. Fiyata bir ekleme yapmayı düşünmüyorum.
Şuraya ekliyorum hangi hesapta hangi oyunlar var:

1.Hesap : Devil May Cry 5 *Vergil DLC'si var.* + Devil May Cry (2013) + Nier Automata +
2.Hesap: Beyond Two Souls + Heavy Rain + Lis2 + Detroit + Lis1 + Zombie Army 4 Dead war. (SATILDI)
3.Hesap Marvel's Avengers
4.Hesap Death Stranding

Son düzenleme:
Evet hesaplar klasik offline modda oynarsanız sorun yaşamıyorsunuz, bana dendiğine göre böyle.
Malum bir siteden aldım yaklaşık 6-7 ay önce bu hesapları ve oyunları bitirdim hala da giriş yapabildiklerimi satma kararı aldım.
Garantisini soruyorsanız eğer yok ama dediğim gibi 6-7 aydır sorunsuz kullanıyorum sizde de bir sorun yaşanmaz muhtemelen.
İninal, Papara kabul edemem.
Siz düşünün, biz de aramızda konuşalım alacaksanız nasıl alacağız nasıl vereceğim diye 2 gün sonra satışı yapalım.
İlgilenenler için Discord: Bulut#8252. Sorun çıkarsa buradayım yazarsınız elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

Elimdeki oyunlar:
AC Valhalla * Uplay hesabı ve öğlenleri sürekli hesapta başka birileri olduğu için atıyor, sabah erken saatlerde sorun yaşamıyorum.*
Death Stranding
Marvel's Avengers
Devil May Cry 5 - Vergil DLC var.
Devil May Cry (2013)
Nier Automata
Beyond Two Souls
Detroit Become Human
Heavy Rain
Life Is Strange 2

Kahkaha atanlar sanırım kendi düşüncesizliklerine atıyor? Durumu açıklayıp alacak varsa yazsın diyorum siz gülüyorsunuz. Madem gülüp geçeceksin girme konuya baştan .d İlerde umalım da böyle bir satış yapmayın :). Yaparsanız pek hoş tepkiler alamazsınız çünkü.

Marvel's Avengers ve Death Stranding almak isterim.

1617000085589.png

Olduğu gibi kopyaladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı