Elini öpen kişilerin cennete gittiğini söyleyen "hoca"

Adamı Hamdi Alkan'a benzettim ve "Umarım parodi falandır." dedim kendi kendime. :D

Cincilerin, falcıların da bunlardan kalır yanı yoktur. Onlarda, "Ben geleceği görebiliyorum Allah'ın izniyle." demez mi, der der...Bunların deliklerinden çıkmasını normalleştirip, ekmek yemelerini sağlayanların Allah cızırtını versin. :) Bu düzenbazlardan maddi ve manevi mutluluk arayacak insanlarda, ilkel insanlardır. Onlar cumhuriyeti hak etmezler.

Nisan 23'de başa geçersem hepinizi bu durumdan kurtaracağım, söz veriyorum. :utandım::utandım: Başa derken, bizim mahalledeki Kantır Sıtrayk grubunun başına geçmekten bahsediyorum.

Son düzenleme:
Ben de 23 Nisan gününde, Diyanet İşleri'nin koltuğuna otursam fena olmazdı yani. :D

Vallahi aklıma neler neler geliyor, el öpmeden daha beterler aşağıdakiler:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun gibiler anne-babamın çocukluğunda (1970'lerde) Sivas'ta bile varmış, kim bilir kökleri nereye dayanıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bundaki amaç ne yav? :D :ROFL: :LOL:

Ben de 23 Nisan gününde, Diyanet İşleri'nin koltuğuna otursam fena olmazdı yani. :D

Vallahi aklıma neler neler geliyor, el öpmeden daha beterler aşağıdakiler:

Bunun gibiler anne-babamın çocukluğunda (1970'lerde) Sivas'ta bile varmış, kim bilir kökleri nereye dayanıyor.

Bundaki amaç ne yav? :D :ROFL: :LOL:

Tarikat-i Clubbers videosundaki dayılar da iş varmış. Bu genç dimağları sanata yönlendirmek lazım. :)

Bu arada "Nisan 23'ü gözüm bir yerden ısırıyor." diyordum, meğersem 1 değil, 23'müş. :ROFL: Tabi saat 3 olmuş, kafalar gidik. :rolleyes:

Sabahlar olmasın o zaman! :uyan:

Bundan daha önemlisi şu var tabii, Zariyat suresi:

16. Şübhesiz ki takvâ sâhibleri, Rablerinin kendilerine verdiğini almış kimseler olarak, Cennetlerde ve pınar başlarındadırlar. Çünki onlar, bundan önce iyilik eden kimselerdi.

17. Gecenin az bir kısmında uyurlardı. Seherlerde de onlar istiğfâr ederler (mağfiret dilerler)di.

Ama bu elini öptür (mey) enler ve benzerleri gibi olanlar şu anda, k*çlarında pireler dolaşırken fosur fosur uyuyorlardır.

Şahsen ben bu insanların İslamofobi'nin kaynağı olduğuna inanıyorum. Zaten Orta Doğu sorunu yüzünden İslâm iyice gözden düşüyor ve ister istemez bir algı oluşuyor, bu insanların en başta gelip yanıldıklarını göstermesi gerekirken cahilliklerinde boğuluyorlar.

Birde nasıl YouTube'dan video koyuyorsunuz? Bende başka bir konu için eklemek istiyorum da.

Birde nasıl YouTube'dan video koyuyorsunuz?
Youtube videosuna sağ tıklayıp URL'sini kopyala ve resimde gösterilen alana tıklayınca gelen pencereye yapıştır. Kod olarak belirecektir mesaj kısmında. Konuyu açtığında veya yorumu gönderdiğinde video olarak görünür :)
Adsız.jpg

Youtube videosuna sağ tıklayıp URL'sini kopyala ve resimde gösterilen alana tıklayınca gelen pencereye yapıştır. Kod olarak belirecektir mesaj kısmında. Konuyu açtığında veya yorumu gönderdiğinde video olarak görünür :)
Eki Görüntüle 282314
Teşekkür ederim konumu açtım, herhalde 3-4 saate açılır :).

Arkadaşlar buradaki yorumların üstüne eğer o hocaları (!) dinlemeye devam ediyorsanız bu işin gerçeğinden bahseden "Bana Dinden Bahset" diye KRT TV'de bir seri var. Reklam olarak anlamayınız lütfen.

Arkadaşlar buradaki yorumların üstüne eğer o hocaları (!) dinlemeye devam ediyorsanız bu işin gerçeğinden bahseden "Bana Dinden Bahset" diye KRT TV'de bir seri var. Reklam olarak anlamayınız lütfen.
Bence yine en iyisi gerçek hocalarla yüz yüze öğrenmektir. Ancak günümüzde böyle insanlar yüzünden pek mümkün olmadığı için televizyonlarla idare etmek zorunda kalmaya başladık. Bahsettiğiniz programa da bakacağım, iyi bir şeyse reklam olsa bile sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Bu ülkede ciddi söylüyorum Diyanet İşleri'ne bile güvenmeyin. Bu kurum diyor ya hani, ''kız çocuğu 9 yaşına girdiğinde evlenebilir'' ve aynı devletin anayasasında ''18 yaşını doldurmayan kişiler evlenemez.'' diyor, buna ek olarak da Milli Eğitim Bakanlığı denen kurumun bastırdığı ders kitaplarında ''bir insanın ergenlik dönemi 12-21 yaş aralığındadır'' yazıyor.

Bu ne lan böyle? Altı tophane, biraz perhiz, üstü şişhane,biraz da lahana turşusu. Ortaya karışık yani.

Ben, din bilgisi/kültürü/felsefesi de dahil olmak üzere her türlü konuda bilginin doğru ve birden fazla kaynaktan araştırılarak öğrenilmesi taraftarıyım.

Kısacası tek bir restorandan yemek yemeyin, gidin her gün farklı bir yerde karnınızı doyurun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı