ELITE-4060 sistem mantıklı mı?

samuel14

Centipat
Daha fazla  

Almak istediğim sistem bu.
İşlemci de ısınma sorunu yaşanır mı?
Bu fiyata bundan daha iyi sistem var mıdır?
NVIDIA ekran kartı istiyorum.

Yanına 240Hz monitör alacağım FPS oyunları oynuyorum sistem yeterli olacak mıdır? Yoksa biraz daha para koyup özellikleri mi arttırmalıyım?

Bu seviyede alınabilecek en iyi AM5 ve NVIDIA sistemlerden. 240Hz CS2 için fazla olabilir ancak Valorant için yeterli olur.

Ancak Intel işlemci kullanırım dersen bu sistem var.

(Kasayı +738TL vererek Corsair yap.)

NOT önerdiğim Vatan sistemdeki RAM´ler DDR4 bilginiz olsun. Ancak işlemci DDR5 destekliyor.

Bu seviyede alınabilecek en iyi AM5 ve NVIDIA sistemlerden. 240Hz CS2 için fazla olabilir ancak Valorant için yeterli olur.

Ancak Intel işlemci kullanırım dersen bu sistem var.

(Kasayı +738TL vererek Corsair yap.)

Not önerdiğim vatan sistemdeki ram´ler DDR4 bilginiz olsun. Ancak işlemci DDR5 destekliyor.

Sistem baktığımız zaman güzel gözüküyor ama DDR4 olup 3200MHz RAM'lar beni üzdü.

CS2 için 4060 Ti daha mı mantıklı olur sizce? Yoksa Hz mi düşürmek daha mantıklı olur?

Sistem baktığımız zaman güzel gözüküyor ama DDR4 olup 3200MHz RAM'lar beni üzdü.

CS2 için 4060 Ti daha mı mantıklı olur sizce? Yoksa Hz mi düşürmek daha mantıklı olur?

Ram´ler DDR4 ancak sizler DDR5 yapabilirsiniz. CS2 için 4060 Ti daha iyi olur. Eğer Atmış olduğum vatan da ki sistemi alırsanız 180-240Hz bir monitör iyi olur.

Ram´ler DDR4 ancak sizler DDR5 yapabilirsiniz. CS2 için 4060 Ti daha iyi olur. Eğer atmış olduğum vatan da ki sistemi alırsanız 180-240Hz bir monitör iyi olur.

Teşekkür ederim bu sistem nasıl?

Teşekkür ederim bu sistem nasıl?

Eğer bütçeniz 33K çıkabiliyor ise, bunu alın.

Sizin atmış olduğunuz sistemdeki ekran kartı 8 GB ancak benim attığım 16 GB.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı