Elite 4060 Ti sistem alınır mı?

Eee ver o zaman niye sordun? Sıvı soğutmada şart değil Assassin's X gayet yeterli
Kışın yeter ama yazın Diyarbakır 40 derece altına pek düşmüyor ve kuracağım yerde klima yok ayrıca tekrar söylüyorum zaten konuyu açma sebebim bu fiyata aynı/benzer özellik daha ucuzu var mıdır ya da attığımın gözümden kaçırdığım bi sıkıntısı var mı farkında iseniz hiç bir yerde tavsiye yazmıyor

Kışın yeter ama yazın Diyarbakır 40 derece altına pek düşmüyor ve kuracağım yerde klima yok ayrıca tekrar söylüyorum zaten konuyu açma sebebim bu fiyata aynı/benzer özellik daha ucuzu var mıdır ya da attığımın gözümden kaçırdığım bir sıkıntısı var mı farkında iseniz hiçbir yerde tavsiye yazmıyor

VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bunu özelleştir o zaman

Sırf ASUS ekran kartı diye fazladan vermene değmez

Bu kart ne ASUS'a göre ne kadar ısınır çünkü ASUS ısınmıyor gibi bir şey

Pek fazla ısınmaz Galax'ta gayet sağlam soğutmaya sahip

1725813902750.png

PC hocası videosundan alıntıdır

Öncelikle iyi günler bu ayın ortalarında bilgisayar almayı düşünüyorum. Alttaki sistemi 1×16 GB RAM yapıp SSD'yi yükselterek almak mantıklı mıdır? Önerilere fazla açık değilim :D yine de elimde çok daha iyisi var diyorsanız atabilirsiniz. Maksimum bütçe 36k.
Atacaksanız Gaming gen dışında site atmayın.

Gereksiz pahalı üstüne çok az ekleyip RX 7800 XT gibi bir ekran kartı alabiliyorsun 2K da çok iyi iş yapar 7800 XT bu kart ise 2K da harcanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı