ELITE-5700X3D hazır sistem alınır mı?

ege_29_08

Femtopat
Herkese merhaba. Görmüş olduğunuz hazır sisteme bakıyordum, sizce alınır mı?
Alınırsa parçalara ekleme çıkarma işlemi yapılması gerekiyor mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asla alınmaz. Çok pahalı hem de çok.
Bunu özelleştirip alabilirsin.

Abi ben pek anlamıyorum bu hazır sistem işlerinden de bir arkadaş Gaming gen veya İtopya'dan bakın demişti ama neye bakıp seçeceğimi pek bilmiyorum. Birkaç öneride daha bulunabilir misin?

Abi ben pek anlamıyorum bu hazır sistem işlerinden de bir arkadaş Gaming gen veya İtopya'dan bakın demişti ama neye bakıp seçeceğimi pek bilmiyorum. Birkaç öneride daha bulunabilir misin?
Bu bütçede malesef alınabilecek pek sistem bilmiyorum. @Marix @DMN @pawEn @ALUU yardımcı olacaktır.
Gaming gen, İtopya, Sinerji, Teknobiyotik, İncehesap gibi güvenilir sitelerden sitelerden alabilirsin.

Herkese merhaba. Görmüş olduğunuz hazır sisteme bakıyordum, sizce alınır mı?
Alınırsa parçalara ekleme çıkarma işlemi yapılması gerekiyor mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ne tarz oyun oynayacaksın.

Eğer 50K sistem dizeceksen 2 seçeneğin var. 7500F ve 4070ti super olan. @pawEn önerisi. Veya benim kendi topladığım sistem vardı 7800X3D ile 7900GRE veya 4070 super kullanabildiğin.

Son düzenleme:

Bende bu şekilde önerdim. SSD ve ekran kartı harici alınacak.

Bütçe 57k ama monitörde içinde olacak. 165 Hz bir monitör işimi görür. Amacım ise FPS oyunları, grafik isteyen hikayeli oyunlar bir de yazılımla uğraşıyorum.

Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj bu sistemi görselde attığım özelleştirmeleri yaparak satın alabilirsiniz. Soğutucuyu kendiniz montaj etmeniz gerekiyor, çok zor bir şey değil altından kalkarsınız.

Dosya Ekleri

• 1719298389220.png
    1719298389220.png
    72,7 KB · Görüntüleme: 28

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı