Windows Update elle nasıl güncellenir?

raweon07

Hectopat
Windows Update güncelleştirmeleri denetledikten sonra gelen güncellemeleri otomatik olarak yüklüyor. Bunları elle seçerek yükleme şansım var mı?

Birçok yolu var.
Mevcut ağ bağlantısını tarifeli olarak ayarlayıp, ardından Update seçeneklerinden tarifeli bağlardayken otomatik güncellemeyi kapatabilirsiniz.
Güncelleştirmeleri 7 günlüğüne duraklat butonuna 5-6 kez art arda tıklayıp 1 ay ileri atabilirsiniz, ay içinde aklınıza geldikçe güncelleştirmeleri manuel yapıp, aynı işlemi tekrarlayabilirsiniz.

Birçok yolu var.
Mevcut ağ bağlantısını tarifeli olarak ayarlayıp, ardından Update seçeneklerinden tarifeli bağlardayken otomatik güncellemeyi kapatabilirsiniz.
Güncelleştirmeleri 7 günlüğüne duraklat butonuna 5-6 kez art arda tıklayıp 1 ay ileri atabilirsiniz, ay içinde aklınıza geldikçe güncelleştirmeleri manuel yapıp, aynı işlemi tekrarlayabilirsiniz.

Tarifeli bağlantı yapmak dışında bir yolu yok mu?
2. dediğiniz yöntemi anlamadım. Yani ben denetle dedikten sonra direkt elimle seçmek istiyorum.

Win+S yapıp Grup İlkesini Düzenle yaz enter yap. Bilgisayar Yapılandırması altındaki Yönetim Şablonları'na çift tık, Windows Bileşenleri'ne çift tık, ardından Windows Update'ye çift tık yap. Sağ tarafa bak. Otomatik Güncelleştirmeleri Yapılandır'a çift tık yap. Açılan ekranda sol tarafa bak. ETKİN işaretli olmalı. Sonra sol altta Seçenekler başlıklı pencere var. 4- ıvır zıvır kıvır mıvır yazar. O butona bas ve 2- ile başlayan cümleyi seç. Uygula ve tamam de çık. Yeniden başlat bilgisayarı. Hayırlı olsun.

Win+s yapıp grup ilkesini düzenle yaz enter yap. Bilgisayar yapılandırması altındaki yönetim şablonları'na çift tık, Windows bileşenleri'ne çift tık, ardından Windows Update'ye çift tık yap. Sağ tarafa bak. Otomatik güncelleştirmeleri yapılandır'a çift tık yap. Açılan ekranda sol tarafa bak. Etkin işaretli olmalı. Sonra sol altta seçenekler başlıklı pencere var. 4- ıvır zıvır kıvır mıvır yazar. O butona bas ve 2- ile başlayan cümleyi seç. Uygula ve tamam de çık. Yeniden başlat bilgisayarı. Hayırlı olsun.

Deneyeceğim. Olursa yazarım teşekkürler şimdiden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı