Elmas ligine nasıl çıkarım?

Elmas gerçekten bu kadar abartılıyor mu ?
Şu midde oynanan heroları destekte önermeyin.Lux neymiş ya,adc nin çoğu killerini çalıp,adc yi düşüren bir şampiyon o.
Lig ne Gümüş II falan mı ? Kore sunucusunda LeBlanc destek metada şu an ? Lux oyuncusu destek oynamayı bilmiyorsa o zaman geçmemesi gerekir ayrıca mid şampiyonu diye bir şey yok hiçbir şampiyon koridoruna kilitli değildir.

Elmas gerçekten bu kadar abartılıyor mu ?

Lig ne Gümüş II falan mı ? Kore sunucusunda LeBlanc destek metada şu an ? Lux oyuncusu destek oynamayı bilmiyorsa o zaman geçmemesi gerekir ayrıca mid şampiyonu diye bir şey yok hiçbir şampiyon koridoruna kilitli değildir.
Adı üstünde Kore metası diyorsun,sen ne demek istiyorsun acaba benim ne demek istediğimi 🤔

League of Legends elmas ligine nasıl çıkarım? Hangi şampiyonlar güçlü? Hangi koridor da oynamalıyım? Bana yol gösterecek takım arkadaşı arıyorum. İyi oynarsa iyi olur. 22 yaşındayım. Yaşıtım olursa iyi olur.
– Mid veyahut da Jungle rollerinden birini seçmen gerekiyor
– Kendine iyi oynayan ve anlaşabildiğin bir duo bulursan çok iyi olur
– Genellikle hatta her zaman maçı taşıyacak şampiyonlar oyna,

Örnek : Evelynn, Kha'Zix, Diana, Xin'Zhao, Nocturne, Viego Jungle

– Eğer Jungle oynamayı seçersen ve ingilizcen iyiyse Virkayu senin için çok iyi olur
– Gene Jungle oynuyorsan KassadinsCreed ve Canoskiyi takip edebilirsin
– Oyunda tilt olmaman gerekiyor
– Kavramları iyi öğren
– Bol maç at
– Metayı takip et
– Kendine max 1 ya da 2 şampiyon belirle ve main role'ün olsun
– Eğer oyun bilgin zayıfsa koçluk satın almanı öneriyorum
– Hesabın elo hell de ise yeni bir fresh acc alabilirsin ya da goblin account
– Kendine bir şampiyon belirlediysen, yüksek elo da ki matchupları izlersen çok iyi olur
– Özellikle Midlane oynuyorsan görüş almaya çok önem ver
– Gene Midlane oynuyorsan karşı Jungle'ın mavisine ya da kırmızısına totem atabilirsin
– Ve mutlaka Jungle'a yardım et
– En önemlisi de bu oyuna zamanını çok ayırman gerekiyor, bir yerlere gelmek istiyorsan

Şimdi kısaca koridorlar hakkında bilgi,

Midlane : Toplane ve Botlane'e çok yakınsın. Ve yengeç savaşlarında çok önemli bir rolün var. Eğer assassin oynuyorsan roamlar ile takımını ve ormancını öne geçirebilirsin.

Jungler : Bu rol erken oyunda çok güçlü. Erken oyunda takımını öne geçirip, oyunun kaderini belirliyebilirsin. Özellikle Midlane duo ile beraber rotasyon yapabilirsiniz. Aslında oyunun kaderini belirliyen rol Jungle'dır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı