Elon Musk nereden kazanıyor?

Katılım
6 Ağustos 2020
Mesajlar
451
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yazılımcı
Yani o kadar milyarder aklımızın ermeyeceği kadar parası var lakin nereden kazanıyor ki? Tesla'yı ve solar city'yi kullanan onu milyarder yapacak kadar kişi olduğunu sanmıyorum. SpaceX desen kazanç kaynağı bile değildir doğru mudur? Yani bilmediğimden soruyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arabalar çok satıyor, Tesla milyarlarca dolarlık, çok değerli bir şirket. Uzay endüstrisinden de para kazanılıyor, bizim gibi uzay teknolojisi bulunmayan ülkeler uydularını SpaceX ile fırlatıyor. Örneğin Türkiye, yeni Türksat uydusunu SpaceX aracılığı ile fırlatacak.
 
Herşeyden kazanıyor.Türksat uydusunu iptal etmişti ermenilerin baskısı yüzünden.
Arabalar çok satıyor. Uzay endüstrisinden de para kazanılıyor, bizim gibi uzay teknolojisi bulunmayan ülkeler uydularını SpaceX ile fırlatıyor. Örneğin Türkiye, yeni Türksat uydusunu SpaceX aracılığı ile fırlatacak.
 
SpaceX nasıl kazanç kaynağı değil ya... :D NASA da dahil kaç tane ülkenin uydusunu, uzay aracını hayrına mı fırlatıyor adam? :D

Keşke konu açamdan önce araştırma yapsaymışsın. SpaceX resmen uzay kargoculuğu yapıyor. Birçok ülkenin uydusunu, NASA'nın ise İSS için gerekli kargolarını fırlatıyor. Kendi kendini karşılıyor yani.

Tesla da öyle, azımsanamayacak kadar çok kullanıcısı var ve yine kendi kendini karşılıyor...

Her şeyden kazanıyor. Türksat uydusunu iptal etmişti Ermeniler'in baskısı yüzünden.

Böyle bir durum söz konusu değil. Milyar-Dolarlık ve çok yıllık bir anlaşma, üç beş çapulcu Ermeni yüzünden iptal edilmez.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı